1,5 ton is fra Europas sidste vildmark lander i dag i Danmark

Oprettet 04/12/2012 – 13:59

I dag lander en godt 1,5 ton krystalklar isblok fra Europas sidste vildmark, det svenske Lapland. Isblokken er den første af tre enorme isblokke, som vil lande forskellige steder i Danmark den kommende uge. Dette sker i anledning af, at danskerne fra den 20. december blot er 2 timer og 20 minutter fra nordlys, samekultur, det legendariske ICEHOTEL og helt enestående skiløb.
Den knap 1,5 ton tunge laplandske isblok, der i dag lander midt på Gammeltorv i København, stammer fra floden Torne Älv, hvor den er krystalliseret gennem en lang, naturlig modningsproces i floden. Isen er noget af verdens flotteste og reneste og er den samme, der bruges til at bygge det verdensberømte ICEHOTEL.
Udover den enorme isblok vil forbipasserende på Gammeltorv i København fra kl. 14 kunne opleve en af Danmarks bedste isskulptører forvandle en stor isblok til en fantastisk isskulptur. Der vil blive uddelt op mod 300 isterninger med indfrosne numre. Én heldig vinder får en rejse til det svenske Lapland og dermed muligheden for at opleve noget af verdens flotteste nordlys, arktiske landskaber, hundeslædekørsel samt en overnatning på ICEHOTEL.
Is fra Europas sidste vildmark lander i:
København på Gammeltorv, mandag den 3. december. Fra kl. 14 vil der blive udskåret en isskulptur og fra kl. 16 vil de første ca. 300 have chancen for at vinde en fantastisk rejse for to til Europas sidste vildmark samt en masse andre præmier. Arrangementet vil fortsætte til kl. 20, og isblokken vil stå på torvet det efterfølgende døgn.
Odense på Banegårdspladsen, torsdag den 6. december. Arrangementet starter kl. 14, og fra kl. 16 vil de første ca. 300 have chancen for at vinde en fantastisk rejse for to til Europas sidste vildmark samt en masse andre præmier. Arrangementet vil fortsætte til kl. 19, og isblokken vil stå på Pladsen det efterfølgende døgn.
Aarhus ved Musikhuset, mandag den 10. december. Arrangementet starter kl. 14, og fra kl. 16 vil de første ca. 300 have chancen for at vinde en fantastisk rejse for to til Europas sidste vildmark samt en masse andre præmier. Arrangementet vil fortsætte til kl. 19, og isblokken vil stå ved Musikhuset det efterfølgende døgn.
De enorme isblokke lander i Danmark i anledning af, at danskerne fra den 20. december kan flyve direkte fra København til Kiruna i det svenske Lapland og dermed komme til Europas sidste vildmark på blot 2 timer og 20 minutter. Læs mere på www.laplandnonstop.com eller http://www.facebook.com/Laplandnonstop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *