50 Cent besøger FONA på Strøget i København

Oprettet 15/08/2012 – 14:59

Tirsdag d. 28 august kl. 12. ruller FONA på Strøget i København den røde løber ud, når den verdenskendte rapper 50 Cent kigger forbi i to timer for at signere postkort og hovedtelefoner. Besøget er en del af 50 Cents europæiske promotion tour for de hovedtelefoner han har specieldesignet i samarbejde med SMS Audio.
Man skulle tro at 50 Cent med et filmselskab, adskillige albums, et tøjmærke og en kontinuerlig indsats mod hungersnød i Afrika, har rigeligt at se til. Ikke desto mindre er han i øjeblikket på en europæisk promotion tour for sine nye hovedtelefoner ”SMS Audio by 50”, og det er i den anledning, at han tirsdag d. 28 august kigger forbi FONA på Strøget i København. Her vil han fra kl. 12-14 signere hovedtelefoner til alle der i forvejen har købt eller køber et par ”SMS Audio by 50”.
FONA på Strøget pimper i anledningen af det prominente besøg butikken med masser af cool 50 Cent artwork, og disker op med gratis merchandise og SMS Audio-piger, der demonstrerer hovedtelefonernes mange funktioner. Cult-pigerne kigger også forbi med gratis energi til de fremmødte fans.
Til de, der ikke allerede har erhvervet sig 50 Cent hovedtelefoner, vil der på dagen blive opstillet en SMS Audio kasse, hvor man hurtigt og nemt kan købe et eksemplar og fortsætte direkte til signeringen. Så snart alle med hovedtelefoner har fået en signering, giver 50 Cent autografer på specielt-designede postkort, der vil blive uddelt i butikken.
Vind et meet’n’greet med 50 Cent
I anledning af rapperens besøg i FONA på Strøget udlodder FONA i samarbejde med Aurora Group et eksklusivt møde med 50 Cent, samt et par af hans SMS Audio by 50 hovedtelefoner til en værdi af 1995,50 kr. Læs mere og deltag på FONA.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *