Aalborgenser laver dokumentar med verdenskendt instruktør

Oprettet 22/08/2011 – 09:06

Aalborgensiske Mads Jeppesen er ved at lave dokumentarfilmen ”Somewhere in The Dark”, der udspiller sig i den musikalske undergrund i New York.
Mads Jeppesen har i et halvt år fulgt en række individer i den kunstneriske undergrund i New York. Mads Jeppesen fik ideen til dokumentaren, mens han selv arbejdede i New York for den danske filmproducer Lars Knudsen. Mads Jeppesen har netop startet sin indsamlingskampagne for at kunne tage tilbage til New York og færdiggøre sin dokumentar.
Selve dokumentaren bliver finansieret på en hidtil uset måde i Danmark. Mads Jeppesens tidligere chef Lars Knudsen er nemlig stor fortaler for et independent filmmiljø i Danmark. Lars Knudsen, der tidligere i år var gæstetaler hos CPH:PIX, talte for, at dansk film mangler iværksættere og det er netop dette Mads Jeppesen har taget med fra sin tidligere chef. Filmen bliver nemlig forsøgt finansieret via en indsamling på internetsiden indieGOGO.com. På internetsiden er der en uddybende beskrivelse og en teaser fra dokumentaren.
Interesse fra Hollywood
Derudover har den prisbelønnede filminstruktør Tony Kaye kastet sin interesse på det nystartede danske filmprojekt og fungerer som mentor og rådgiver i processen. Tony Kaye medvirker ligeledes i selve filmen, hvor han forsøger at springe ud som musiker og har givet Mads Jeppesen lov til at komme helt tæt på.
Filmen forventes færdig i 2012, men dette kræver dog først at Mads Jeppesen får finansieret dokumentaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *