AQUA Akvarium & Dyrepark lancerer nyt web univers med TV platform

Oprettet 19/08/2011 – 15:06

Gæsterne i de danske attraktioner vil kunne planlægge det meste af turen hjemmefra – derfor har de enkelte oplevelsers internetsider stor betydning. Når priser og åbningstider er gransket, er det interesse, samt antallet af oplevelser og præsentationen af dem, der har betydning for hvilke attraktioner der vælges. AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg giver nu kunderne en forsmag på oplevelserne ved at introducere AQUA TV med små filmklip fra akvariet, parken og dyrene. Herudover kan man via det nye web univers selv vælge indgang, alt efter om man er barn, voksen, gruppe eller skole.
Danskerne er i dag i høj grad fortrolige med at se TV på Internettet og det har AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg taget højde for i opbygningen af et nyt web univers, som kan opleves på www.visitaqua.dk.
Marketing- og sponsorchef Pernille Benzon: ”På den nye hjemmeside giver vi vores brugere adgang til en helt nyt univers, hvor de vælger indgang, alt efter om de vil have information for børn, voksne, grupper eller skoler. Det giver mulighed for at tilpasse informationerne 100 % til den enkelte gruppe, og giver brugerne en god forsmag på de oplevelser man får i akvariet og parken. Som noget helt nyt introducerer vi også AQUA TV med små film klip af dyrene i AQUA, samt oplevelser på kursus- og konferencecentret Vejlsøhus, der ligger placeret midt i AQUA parken. Man kan også tage et virtuelt on-site besøg i Parken direkte fra forsiden af det nye web univers. Her kan man via web cam følge AQUA’s hvide storke.
Gæsternes egne oplevelser på WEB TV
Med lanceringen af AQUA TV åbnes der samtidig for muligheden for at tage imod AQUA gæsternes egne videooptagelser fra parken og akvariet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *