Axcess ansætter konsulentdirektør til det jyske marked

Oprettet 10/01/2013 – 13:01

Axcess styrker kontakten til det jyske marked med ansættelse af endnu en konsulentdirektør med Jylland som arbejdsområde. Den jyske konsulentdirektør er en brancheveteran.
Axcess har oplevet 30 pct. vækst sidste år og forventer samme vækstrater i år. Derfor øger Axcess kapaciteten i det øverste ledelseslag med endnu en konsulentdirektør, der skal have udgangspunkt i Århus.
Konsulentdirektøren er en veteran fra netværks- og kommunikationsbranchen, nemlig John Zimmer. Senest han været ansat som teknisk direktør hos Waoo og har tidligere været konsulentdirektør i NetDesign. John Zimmer tiltræder jobbet som konsulentdirektør i Axcess den 1. februar 2013.
Baggrunden for ansættelsen af John Zimmer er, at Axcess oplever en stor efterspørgsel fra det jyske marked på bl.a. avancerede virtualiserings- og datacenterløsninger.
Tiltrække flere dygtige konsulenter
Konsulentdirektør Bent Lytsen, der har været hos Axcess i to år, ser ansættelsen af John Zimmer som en stor fordel.
”Jeg kender John Zimmer rigtig godt fra vores tidligere samarbejde i NetDesign. John vil blive et stort aktiv for Axcess. Dels fordi han sikrer kompetent lokal ledelse i Aarhus, og dels fordi han kan tiltrække flere dygtige konsulenter i Jylland”.
John Zimmer udtaler: ”Beslutningen om at starte hos Axcess har været let. Axcess er klart det konsulenthus, der har størst fokus på kompetence, hvilket svarer til min måde at drive en konsulentorganisation på. Og Axcess er i dag det næststørste konsulenthus inden for vores branche.”
”Mit første fokusområde bliver at øge vores konsulentbesætning inden for Axcess’ tre fokusområder: Network & Security, Collaboration & Video og Virtualisering & Datacenter, i Jylland. Desuden skal jeg omorganisere vores driftsafdeling, der hovedsageligt har base i Århus, for at øge service og kapacitet, da vi forventer 50 pct. vækst inden for netop dette område”.
Hos Axcess er man glade for, at John Zimmer starter som konsulentdirektør.
”Vi oplever muligheden for at kunne tiltrække en kapacitet som John Zimmer som en anerkendelse af vores fokuserede indsats og vækst de sidste mange år samt vores ambition om at være Danmarks bedste til at omsætte teknologi til fordele hos kunderne,” siger Stig Abildsø, adm. direktør i Axcess A/S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *