Bliv verdenskendt på ski med få kliks

Oprettet 18/12/2012 – 14:00

Nu behøver dit vildeste skihop, sjoveste styrt eller sejeste offpiste-kørsel ikke gå tabt. En helt ny gratis app til iPhone, Stöten Ski Filmmaker, gør det nemlig muligt på få sekunder at forvandle oplevelserne på de snedækkede løjper til fede videoer med flotte filtre og perfekt underlægningsmusik, som med få klik kan deles direkte med resten af verden.
Optag, rediger, del. Så nemt er det at bruge den helt nye app til iPhone, Stöten Ski Filmmaker, der netop er blevet lanceret. App’en har både fede filtre og god underlægningsmusik til de videoer fra skiferien, der bare må deles med venner og familie på Facebook. Den gratis og brugervenlige app gør det nemlig supernemt for alle skiløbere at filme, redigere og dele de bedste tricks og oplevelser fra skiferien.
”Uanset, om du er rutineret skiløber eller nybegynder, så har Stöten gjort det nemt at lave de sejeste tricks, som du med den nye app nemt kan dele med dine venner. Stöten har nemlig Sälens eneste BigAirBag, der er en kæmpe, oppustelig pude, så man kan lave seje tricks, uanset om man er rutineret skiløber eller nybegynder, og lande sikkert – uden at slå sig. Nu skal der altså ikke meget mere end tre kliks til at dele dine videoer med alle dine venner eller resten af verden,” siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.
Udover forskellige filtre, som man bl.a. kender det fra populære apps som Instagram, kan der også tilføjes tekst og slowmotion-effekter. Eksisterende mobilbilleder kan indlæses til redigering, og alle med et GoPro kamera på hjelmen kan overføre deres videoer til app’en til redigering.
Videoerne kan uploades direkte til Facebook eller gemmes på mobilen, så de også kan deles på andre medier som for eksempel YouTube.
Det er det populære skisportssted Stöten i det nordlige Sälen i Sverige, der lancerer app’en, og den findes både på svensk og dansk. App’en kan downloades fra App Store.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *