Clean Feet® - stinkfri zone

Nu er der ikke længere nogen der behøver at affinde sig med svedige, ildelugtende sikkerhedssko. Clean Feet® fra Terra anvender naturlig teknologi til at forhindre lugten af dårlige svedbakterier, allerede før de dannes. Så kan dine fødder være både sikre og komfortable og desuden være ”næse-venlige” over for både din familie og kollegaer.
De fleste kender sikkert til – ufrivilligt – at have spredt en ildelugtende/indelukket ”sko-dunst”, når fødderne, efter en hel dag lukket inde i et par sko, slippes fri… Ikke nogen rar fornemmelse! Men nu er det heldigvis slut. Med Clean Feet®, som er en patenteret, revolutionerende og helt naturlig enzym-teknologi, er det ikke alene lugten der fjernes – lugt-bakterierne stoppes, allerede før de dannes. Teknologien er kendt inden for sportens verden i USA og Canada, hvor Clean Feet® bl.a. anvendes i benskinner til fodbold og ishockey.
Hvordan virker det?
40 millioner venlige og helt naturlige mikrober pr. cm2 er integreret i materialerne under selve fremstillingen af sikkerhedsfodtøjet fra Terra. Der er anvendt en hel naturlig og miljøvenlig teknologi, der er garanteret ikke-allergifremkaldende.
I fodtøj, hvor der anvendes kemiske antibakterielle behandlinger til at bekæmpe bakterier, mistes effektiviteten over tid. Men med Clean Feet® vil de mange mikrober, formere sig og øge effektiviteten over tid. Dermed sikres¬ du frisk lugt i hele fodtøjets levetid!
Clean Feet® findes i udvalgte Terra sikkerhedssko og markedsføres i Danmark af Bjerregaard sikkerhed. Forårets nyeste modeller til ”fødder på hårdt arbejde” er allerede at finde i landets butikker. På hjemmesiden www.bjerregaard.dk ligger en forhandleroversigt, så du nemt kan finde en butik i nærheden af dig.