Hjerne-Madsen: Venlighed smitter!

I det seneste nummer af Helse sender Peter Lund Madsen en hilsen til alle os danskere, der kan finde på at gå og vrisse lidt – for venlighed og vrisseri smitter nemlig lige meget.
Som nyeste klummeskribent i magasinet Helse slår Peter Lund Madsen denne gang et slag for, at vores hjerner rent faktisk kopierer den opførsel, der er omkring os. Og den viden kan vi ligeså vel bruge til at sprede glæde og venlighed, som til at sprede småbrokkeri og vrisseri.
Med sin klumme fuldender Peter Lund Madsen et panel af klummeskribenter, der i hvert nummer giver læserne lidt at tænke over med hensyn til kost, livsstil, motion og sind. De fire klummeskribenter er udover Peter Lund Madsen: studievært Marianne Florman, kok Wassim Halal og kostvejleder Lene Hansson.
Fokus på hjernen
Peter Lund Madsen får meget passende sin debut i Helses temanummer om hjernen – hvor læserne også kan møde den energiske og altid yppige Sonja Oppenhagen samt helikopterlægen fra TV2’s programmer Alarm 112. Så der er masser af både spændende og relevant stof at lade sig inspirere af.