MWC 2009: Nokia sætter forbedrede internetoplevelser og effektivitet i centrum for nye løsninger

Barcelona, Spanien - Nokia har i dag lanceret Nokia Ovi Store: Verdens første indholds- og applikationsbutik til personaliggørelse af indhold i forhold til folks sociale relationer og fysiske placering.
Nokia har også gjort det nemmere end nogensinde før, at modtage e-mail på telefonen med lanceringen af Nokia E75 og Nokia E55, som giver adgang til alle verdens e-mail indbakker. Telefonerne indeholder Nokias mest avancerede e-mailløsning til dato. Samtidig introducerede Nokia de nyeste enheder i deres Navigator sortiment, Nokia 6710 Navigator, og Nokia 6720 classic, som bygger på Nokias mellemmobilkategori, der leverer første klasses oplevelser.
"Disse løsningerne vil gøre det nemmere for folk, at finde og prioritere de ting, der virkelig betyder noget for dem både i privatlivet og i det professionelle liv, gennem nye seje applikationer, forbedret mobilnavigation og adgang til e-mail med et enkelt klik", sagde Nokias Præsident og Direktør Olli-Pekka Kallasvuo. "I den nuværende økonomiske situation tager alle et ekstra kig på teknologiens fordele og ulemper. De enheder og tjenester som vi har lanceret i dag, afspejler Nokias tilgang til at kunne levere løsninger, der har stor betydning til en overkommelig pris uden, at gå på kompromis eller springe over, hvor gærdet er lavest."
"Vi har tiltro til at vores globale tyngde og vores stærke ønske om, at personalisere internettet gennem tjenester som "Store Location", gør, at vi er godt positioneret til, at sætte nye standarder inden for innovation og forbedrede internettjenester, som vil være til fordel for alle," sagde Kallasvuo.
Ovi Store åbner for erhverv
Når Ovi Store kommercielt åbner til maj, vil Ovi Store tilbyde folk målrettet indhold baseret på deres sociale relationer og fysiske placering eller, hvad Nokia kalder "Social Location". Ovi Stores giver udviklere en dynamisk og potentiel lukrativ mulighed for at tilbyde Nokias globale kundebase nye, anvendelige og spændende applikationer. Leverandører af indhold vil kunne få deres arbejde ind i "butikken" via en enkel kanal, Publish.Ovi.com, som vil være åbent for indhold fra den 16. februar 2009. Dette skaber et åbent ecosystem for udviklere og kunder, og det er centralt i forhold til Nokias vision, om at transformere internettet til en virkelig personliggjort oplevelse. Med et lidenskabeligt fællesskab bestående af 3.5 millioner udviklere i Nokia Forum, der skaber hundrede tusinder af applikationer forventes Ovi Store at være fyldt til randen med spændende nyt indhold til sommersæsonen.
Nokia E75 og Nokia E55 leverer e-mail effektivitet
Nokia E75 rummer den samme e-mailfunktionalitet som en PC med et "slide out" QWERTY tastatur og en nem tre-trins e-mail opsætning og er den første enhed, der bliver leveret med Nokia Messaging, en tjeneste der åbner op for verdens førende e-mail konti, inklusiv Yahoo, Gmail og Hotmail. Det bliver også muligt med Mail for Exchange og IBM Lotus Notes Traveler, at få direkte adgang til over 90 procent af alle virksomheders indbakker. For at gøre kommunikationsenheden så kompakt som muligt kommer Nokia E55 med et nyt kompakt QWERTY tastatur og har en standby-tid på næsten en måned, derudover indeholder telefonen alle de applikationerne, man kan forvente fra en første klasses smartphone.
Den bedste navigationsoplevelse overhovedet
Nokia 6710 Navigator tilbyder alt, hvad man kan forvente af en decideret GPS-enhed, med alle de fordele der kommer med en konverteret mobilenhed. Løsningen der følger med den nye Navigator, inkluderer "drive and walk" navigation i real tid, komplette regionale kort og hardware elementer som dedikeret navigationsnøgle, trykfølsomt område til zoom og en stor skærm. En anden ny lancering er Nokia 6720 classic, der tilbyder en fantastisk lydoplevelse med en ny aktiv støjannullering og en formgivet bøjle, der passer til din ansigtsform.

Oprentlig dato: 

2009-02-16 13:22:22 +0200