Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

ARKÆOLOGI-SKOLE FOR BØRN - VINTERFERIE PÅ LEJRE MUSEUM

Der bliver mulighed for at prøve kræfter med både skovl og pensel, når Lejre Museum inviterer arkæologi-skole alle hverdage i uge 8.

​MORD I EN BESÆTTELSESTID! - VINTERFERIE FOR HELE FAMILIEN

Frederikssund Museum gentager successen fra sidste år og inviterer til opklaring af en ny mordgåde i skolernes vinterferie.

​FødevareBanken udleverer over 1000 tons overskudsmad til socialt udsatte

Danmarks største ngo, der håndterer overskudsmad til socialt udsatte, uddelte i 2018 1.080 tons overskudsmad. Det svarer til 7.400 måltider frisk overskudsmad hver eneste dag. Tallet er udtryk for, at flere og flere virksomheder arbejder fokuseret på at undgå madspild.

Nyslået Lotto-millionær: Nu skal jeg have et Rolex

Eaton lancerer markedets første GigaBIT netværkskort med indbygget cybersecurity

Den nye Eaton Gigabit Network-M2 lever op til højeste sikkerhedsstandarder, og er udviklet i tæt samarbejde mellem Eaton og certificeringsinstituttet UL.

SAP udnævner ny administrerende direktør for den nordiske og baltiske region

Marika Auramo, 51, er udnævnt til Administrerende dirketør for SAPs nordiske og baltiske forretningsenhed med effekt fra 15. januar 2019. Hun kommer fra en stilling i New York som Chief Operating Officer i SAPs globale Database & Data Management organisation og vil tage over efter Martin Schirmer, der siden marts 2016 med succes har ledet SAP i Norden og Baltikum.

Årsregnskab: Aller Media A/S vender minus til plus

Aller Media A/S leverer et positivt resultat for regnskabsåret 2017/2018 med et overskud på 5,6 mio. kr. samt en omsætning på 912 mio. kr. Adm. direktør i Aller Media A/S, Lars Sander Matjeka, er tilfreds med, at man er lykkedes med at konsolidere virksomheden og skabe et solidt grundlag for fremtidig vækst.

​FUJINON GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR

GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR har en brændvidde der modsvarer 70-158mm (35mm-format) Med sin vejrforsegling og optiske billedstabilisering (5-step) er det ideel til landskab og naturfotografering.

Kompakte stik med et innovativt kontaktsystem

Phoenix Contact og ept lancerede på sidste års electronica messe for første gang en serie af robuste board-to-board stik med 0,8 mm deling. Disse stik er udstyret med en ny type kontaktsystem, som overholder de høje krav til industrielle printkorttilslutninger.

Bedre arbejdsmiljø med støjdæmpede diamantklinger

Ved skæring af beton og andre byggematerialer med diamantklinger opstår en høj og hvinende lyd som ofte opfattes som meget forstyrrende for omgivelserne Norton Clippers diamantklinger Pro Silencio har et meget lavt støjniveau og er velegnede til anvendelse i lyd- og støjfølsomme områder eller der, man vil opnå forbedret arbejdsmiljø på f.eks. byggepladser.

Udgiv indhold