Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Vinderne af Cph Garden Award 2019 er kåret

Cph Garden Awards blev i dag uddelt, da Cph Garden 2019 i dag slog dørene op til fire dages haveshow. Vinderne blev kåret ved et awardshow.

Showhave-dysten på Cph Garden 2019 er afgjort. Se vinderne her

Lise Bollhorn og Erik Dam løb med prisen ’Best in show’, da den toneangivende showhavekonkurrence blev afgjort på Cph Garden 2019 torsdag eftermiddag. Fire haver modtog guldmedalje, to haver fik sølv og to haver bronze.

PSSSST…! Én ting kan revolutionere udfordringen med overvægt

Fokus på sundhed på arbejdspladsen giver sundere og mindre stressede medarbejdere, der samtidig er mere effektive. Det viser erfaringer fra Nestlé Danmark, fortæller Julia Neergaard Laursen, der er ernæringsspecialist i Nestlé Nordic. Virksomheder bør derfor give deres medarbejdere mulighed for at motionere i arbejdstiden. Det er win-win for begge parter.

Murermesse på Tradium

16 virksomheder stod onsdag klar med lærepladser til de fremmødte unge, på Tradiums Murermesse.

Kan vi slukke den voksne hjerne et øjeblik og holde legeaftaler i virksomheder?

Vi ser vigtigheden af at kunne slukke vores voksne hjerner og slippe fantasien løs - herunder komme op på børnenes niveau (ikke ned). "Evnen til at bevare den åbne, legende og kreative tilgang, er noget vi som voksne skal insistere på at træne løbende" udtaler projekt- og udviklingschef Jeannette Sandberg Andersen.

Norwegian lancerer wi-fi helt til gaten

Norwegian var i 2011 første flyselskab i verden til at indføre gratis wi-fi ombord på sine fly. Nu indfører selskabet ”gate-to-gate” wi-fi, så man kan logge på, så snart man er kommet ombord.

Efter en eksamen i dansk, blev Christina den første student på Tradium.

Der blev delt kram ud til alle fremmødte familiemedlemmer og venner, da Christina blev den første student på Tradium HTX.

Amadeus øger antal af hoteludbydere med over 30% takket være nyt samarbejde med Booking.com

Amadeus' omfattende salgsnetværk af rejser vil gøre Booking.coms udbud tilgængeligt for endnu flere rejsende verden over.

Amager Bakke er et ideologisk fyrtårn, der også baner vejen for grøn mobilitet

Audi har indgået et tæt partnerskab med CopenHill om bæredygtig byplanlægning gennem arkitektur og grøn mobilitet og sendte freestyle-skiløber Jesper Tjäder fra Audi Nines ned af CopenHill. Det har skabt mediebevågenhed verden over, og i løbet af ét døgn efter offentliggørelsen af de film, der blev optaget i den anledning, havde over 175 TV-stationer fra mere end 20 lande bragt klip fra filmene.

Udgiv indhold