Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Nyheder, Sport, Links m.m.

HASTIGHEDSKONTROL i uge 18

Aflysning af eftersøgte Jesper Vistisen

53-årig mand savnet i Grevinge-området i Odsherred

Domme for villatyverier i Haderslev

45-årig mand anholdt efter trafikdrab

Politiet har ved efterlysning i pressen fået adskillige henvendelser fra vidner, og det har nu ført til anholdelse af en 45-årig mand.

Litauisk mand idømt fængsel og udvisning for frihedsberøvelse af tidligere samlever

Tvang sin tidligere samlever ind i bil og kørte rundt med hende i halvandet døgn

​Syv vilde heste skal forbedre naturen i Bjergskov

Lørdag den 6. maj slipper foreningen Verdens Skove syv vilde konik heste løs i naturområdet Bjergskov i Sønderjylland. Hestene skal gå og græsse hele året rundt og derved forbedre den biologiske mangfoldighed.

Snus kan give misfarvninger og skader i mundhulen

Flere unge bruger snus, og det kan det give skader i mundhulen og misfarvninger på tænderne, advarer tandlæger.

Cruiserederi indgår samarbejde med The Malala Fund: Nobel Fredsprisvinder Malala Yousafzai bliver gudmor for Celebrity Edge

Malala Yousafzai var den yngste vinder af Nobels Fredpris da hun i 2014 modtog prisen i Oslo. Nu har hun takket ja til at blive gudmor for det nyeste skib til det delvist norskejet cruiserederi. Samtidigt indledes der et samarbejde, sådan at rederiet kan bidrage til at sikre piger over hele verden ret til uddannelse.

Dachser køber aktiemajoriteten i den irske partner Johnston Logistics

Dachser bliver majoritetsaktionær i den irske partnervirksomhed Johnston Logistics Ltd. Dermed får Dachser mulighed for at udvide og styrke sit logistiknetværk i den nordvestlige del af Europa.

Tre Black Army-medlemmer dømt for afpresning

​Retten i Odense har i dag afsagt dom en en sag, hvor tre medlemmer af Black Army var tiltalt for afpresning af en tatovør i Odense den 9. februar i år.

Pålidelighed, høj ydelse og kvalitet – baseret på mere end 40 års erfaring i fremstilling af trykluftdrevne membranpumper

Membranpumper anvendes i alle typer industrier til transport af en bred vifte af væsker. Rene eller forurenede,
tyndt- eller tyktflydende, slidende eller aggressive. De mange anvendelsesmuligheder for den luftdrevne
membranpumpe er hovedårsagen til dens voksende popularitet. TopAir er en af de mest komplette serier af membranpumper på markedet.

Mynewsdesk vinder Webby Award for “Give a Beep” kampagnen

“Give a Beep” kampagnen fra 2016, som er udarbejdet af Mynewsdesk i samarbejde med kunden, Hövding, vandt en Webby Award onsdag aften i kategorien “Best in Best Social Community Building and Engagement 2017”.

Danske Spil: Sådan er danskernes NFL-chancer i draften

Kommer danskerne Andreas Knappe og Simon Mathiesen i NFL?

MAXStick genklæbende, termiske etiketter nu med på Epsons Tested Media liste til TM-L90 Plus etiketprintere

At bruge Epson Tested Media hjælper med at opretholde høj printkvalitet, pålidelighed og ensartethed, og det maksimerer printhovedets levetid.

Størstedelen af de finansielle virksomheder vil øge deres FinTech-partnerskaber for at undgå at miste omsætning 

Et stort flertal af banker, forsikringsselskaber og kapitalforvaltere har planer om at øge deres partnerskaber med FinTech-selskaber i løbet af de kommende 3-5 år. Det skyldes bl.a. en øget bekymring i sektoren for at miste omsætning til uafhængige FinTech-selskaber. Det viser en ny undersøgelse fra PwC 'Redrawing the lines: FinTech’s growing influence on Financial Services'.

​Bunkeren åbner op

Discountkæden KIWI lukker i Danmark

Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern Dagrofa har besluttet at lukke discountkæden KIWI i Danmark.

Vidner til voldtægt søndag efterlyses

En 58-årig kvinde af grønlandsk oprindelse anmeldte i søndags den 23. april 2017, at hun var blevet voldtaget på parkeringspladsen op til jernbaneterrænet ved Jarlsberggade i Odense mellem kl. 09 og 11. En 26-årig mand af somalisk oprindelse blev anholdt senere på søndagen. Fyns Politi efterlyser vidner i sagen.

17-årig somalier dømt for overfald i asylcenter

Den 17-årige skal i fængsel i otte måneder for overfald, hærværk samt trusler mod Røde Kors-medarbejdere

Åbningstider i politibutikker i Fyns Politikreds

Fyns Politi har som tidligere meldt ud besluttet at der i en forsøgsperiode frem til 1. august 2017 skal være åbent for publikumsbetjening i kredsens politibutikker. Åbningstiderne ​er nu på plads.

Interoute udvider cloudzoner med nye Object Storages i Schweiz

Det danske erhvervsliv opruster digitalt. For at imødekomme den stigende efterspørgsel og sikre virksomhederne på et internationalt marked udvider Interoute med to Object Storage zoner i Schweiz.

Soleimas melankolske lyrik kærtegnes af bløde, luftige pop-produktioner

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverden til at spidse ører. Den 16. december spiller hun sine popbaskere i Lille VEGA.

The Minds of 99 spiller på hele følelsesregistret i deres unikke postpunk univers

Tunge trommer, sirener af synthesizere og ekvilibristiske kaskader af smuk lyrik rammer Store VEGA, når The Minds of 99 den 23. november skaber lys i efterårsmørket.

Ny mand i spidsen for Operations hos førende emballagevirksomhed

​D. 1. maj 2017 tiltræder den 45-årige Jesper K. Frederiksen fra Danish Crown stillingen som Operations Director hos emballagevirksomheden DS Smith Packaging Denmark.

Menneskelig robot skal indgå i fremtidens efteruddannelse

Som den første kursusudbyder i Danmark vil Teknologisk Institut inddrage den menneskelignende robot Pepper i uddannelsesaktiviteter. Her vil kursisterne få en forsmag på fremtidens samarbejde med intelligente robotter på arbejdspladsen.

Ny lederuddannelse til byggeriet zoomer ind på digitalisering

Ny lederuddannelse vil klæde byggeriets eksisterende og fremtidige ledere på til at forestå den digitale transformation i deres organisation eller team.

Der undervises i sammenhængen mellem digitalisering og forretning, i digitaliseringens rolle i virksomhedens strategi, individuelt lederskab og distribueret ledelse.

Snow Software and Vitruvian Partners Announce $120 Million Strategic Investment from Sumeru Equity Partners and Ontario Pension Board

Snow Software and Vitruvian Partners Announce $120 Million Strategic Investment from Sumeru Equity Partners and Ontario Pension Board. Investment Accelerates Snow’s Leading Software Asset Management and Cloud Spend Management Platform and Expands Global Sales and Marketing

Udgiv indhold