Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

En anholdt og en fortsat efterlyst

Knivstikkeri i Fjerritslev

Masse slagsmål i Fjerritslev

kl. 0253 anmeldelse om stort slagsmål i Fjerritslev på diskotek Crazy Dazy. Der er flere tilskadekomne i sagen og pt. 5 anholdte. Vi kan ikke sige mere om sagen på nuværende tidspunkt, men sagen overgives til efterforskning v. Carsten Straszek.

vagtchef, Jess Falberg

Kampagne skal gøre det sværere at stjæle fra varebiler

Petter A. Stordalen overdrager ejerskabet af Strawberry Holding til sine børn

Petter A. Stordalen meddelte i dag, at han beholder kontrollen, men overdrager ejerskabet af Strawberry Holding AS, som blandt andet omfatter hotelselskabet Nordic Choice Hotels, til sine børn, Emilie (25), Jakob (23) og Henrik A. Stordalen (20).

Fredag nat i Nordjylland

Danske Spil: Trump sidder formentlig embedsperioden ud.

Selvom Trump har fået meget kritik, så peger Danske Spils oddssættere på, at han sidder perioden ud.

Fængslet for tyveri fra varebil

En 27-årig rumænsk statsborger er netop varetægtsfængslet i 14 dage for tyveri af værktøj til 50.000 kroner fra en varebil i Vallensbæk Strand. Ved anholdelsen afgav en politimand varselsskud, fordi en medgerningsmand angreb ham med en mukkert.

Udgiv indhold