alum IF blev Årets Pigeklub

Fynske Dalum IF blev onsdag aften hyldet som Danmarks pigeklub anno 2008. Klubben fik overrakt en check på 10.000 kroner for sit imponerende fodarbejde
Det var ikke kun de danske landsholdsspillere, der fortjent blev hyldet onsdag aften i Viborg. I pausen i EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Ukraine fik piger og trænere fra Dalum IF, der er fra Fyns Boldspils Union, nemlig en stor hyldest fra de mange tilskuere, da de blev kåret til Årets Pigeklub 2008.
Dalum IF er på et enkelt år gået fra 48 medlemmer til 93 - og er en klub, der har været meget aktiv i stævner og turneringer. Klubben er kendetegnet ved sin stærke forældreopbakning og det gode sociale samvær på alle holdene.
"Det er en fornøjelse at kunne udnævne Dalum IF til årets Pigefodboldklub 2008. De har taget masser af gode initiativer, både når det gælder forældrene og det sociale samvær i klubben. Dalum IF er derfor et rigtig flot eksempel på, hvordan en målrettet indsats kan betyde," lyder det fra formanden for DBUs Pigegruppe.
Med æren følger 10.000 kroner, som 3Fs pressechef, Lennart Weber, overrakte sammen med formanden for DBU's pigegruppe Kaj D. Larsen.

Oprentlig dato: 

2008-10-03 09:17:06 +0200