Babe universet Hotjug.dk lancerer ny fræk dansk pokerside.

Babeportalen Hotjug.dk udvider Hotjug Universet til også at omfatte et eksklusivt Pokersite. Hotjugpoker.com tilbyder som de eneste på pokermarkedet, lækre og eksklusive billeder af kendte modeller og Hotjug babes, samt mulighed for at spille poker mod de eftertragtede modeller.
Der vil hver måned være mulighed for at nyde nye babes og modeller på sitet. Derudover vil der hver måned være mulighed for at vinde en date med en kendt model. Denne måned er det selveste Jackie Navarro
Etableret spilfirma med i samarbejdet
Hotjugpoker.com er kommet på benene i samarbejde med EmoGaming. - der også står bag siderne Danebingo.com og Kickoffpoker.com (med Stig Tøfting som frontfigur). "Vi har længe haft godt øje til Hotjug og deres rivende udvikling, så et samarbejde med dem så vi enorme muligheder i" udtaler Steffen Kristensen, Marketing Manager fra EmoGaming"
"Vi har store forventninger til vores nye pokersite. Vi mener at vi med Hotjugpoker.com forener vores primære målgruppes interesser og det giver nye og spændende muligheder i vores Hotjug univers" udtaler Dennis Dyhr, partner i Hotjug.dk. Hotjug har været i en rivende udvkling siden opstarten i 2007 og er i dag en stærk konkurrent til FHM, M og Playboy. Udviklingen synes ikke at stoppe her - hvilket meget godt afspejles i dannelsen af et pokersite.
"Det er sandt der er massiv konkurrence på markedet, men med vores unikke særpræg i form af vores smukke modeller, sjove og anderledes turneringer som trækplaster er vi ikke i tvivl om, vi nok skal kunne lege med de store", udtaler Dennis Dyhr Det først år er HotjugPoker.com's målsætning af markere sig på den Skandinaviske pokerscene.
Piger spiller også poker
Foruden babeportalen Hotjug.dk har Hotjug også specialiseret sig i at holde eftertragede fester i København. Derfor vil live pokerturninger med de kendte babes også blive en realitet snart. Fordi man er lækker og går op i sit udseende er det ik ensbetydende med man ikke kan have noget mellem ørene og spille poker.
"Vi er allerede i gang med at oprette et "Team Hotjug" bestående af pokerspillende modeller. Pigerne er helt vilde for at komme i gang, og mange af dem spiller allerede poker på hyggeplan. Vi regner ikke med der går længe før vores babes ses på finaleborde rundt omkring på de danske casinoer" siger Dennis Dyhr. Den kendte babe Susan K fra Paradise Hotel var at finde i gårsdagens turnering og viste at piger i den grad kan spille poker og endte på en flot 4 plads. Deltagelsen skabte stor glæde hos de andre mandlige spillere.
"Vi har allerede nu vores første Hotjug poker turnering i kalenderen. den vil finde sted på K3 i København d 4. oktober. Billetterne er blevet revet væk, på nær de billetter der kan vindes på vores pokersite gennem diverse freerolls (gratisturneringer). Det er naturlig ikke en ulempe at modellerne også deltager og fester med.", udtaler Kim Behrens partner i Hotjug.dk
HotjugPoker.com starter ud med et brag, og der "udloddes" en date med den måske mest omtalte og mest eftertragtede model på dansk jord - Jackie Navarro.
Turneringen spilles hver aften kl. 20.00 på hotjugpoker.com, læs nedenstående:
HotjugPoker.com tilbyder dig at komme på en blind date!
Det lidt specielle ved denne blind date er dog, at du i forvejen ved at pigen er ekstremt lækker med flotte kurver, sensuelle brune øjne og et frækt smil. Derudover kan vi fortælle at hun altid er i godt humør og holder af der er lidt gang i gaden. De herrer, vi taler her om en af årets absolut hotteste babes, *Jackie Navarro*.
HotjugPoker tilbyder dig at vinde en aften i selskab med denne russiske/finske/spanske/filipinske/svenske skønhed, der de sidste mange år ikke har bestilt andet end at få drenge over hele kloden til at tænke uartige tanker. I Jackies selskab keder man sig aldrig, det vil du heller ikke komme til. Det skal nævnes at Jackie for nyligt er blevet single så det er bare med at få pokerfjæset på og vise hvem der er kongen af HotjugPoker
Hvordan kvalificerer jeg mig så? Du skal såmænd bare gå videre i en ud af de daglige freerolls som resulterer i finaleturneringen. De daglige freerolls spilles kl. 20 og du finder dem i klienten under "turnerings" knappen og herefter "Specials".De 3 bedste spillere går videre til finalen den 12. Oktober. I finalen løber vinderen med æren og en aften i luksuriøst selskab med den eksotiske skønhed.
Når den heldige og selvfølgelig fortjente vinder er fundet er det bare om at troppe op i sit fineste puds på den eksklusive restaurant Dangleterre hvor middagen vil bestå af tre retters menu og noget god vin. Jackie er en prinsesse og skal derfor også behandles som en. Så ikke noget med at gå all in i iver på at regne med mere end bare en hyggelig aften (LÆS: Det er en date, ikke et tilbud om seksuelle ydelser af nogen art).

Oprentlig dato: 

2008-09-24 12:43:51 +0200