DESIGNMOBILERNE LG OPTIMUS L7 OG OPTIMUS L5 RAMMER BUTIKKERNE

LG lancerer nu to nye modeller i Danmark – LG Optimus L7 P700 og Optimus L5 E610. De er en del af LG's L-designserie og udstråler en tidløs elegance uden at gå på kompromis med egenskaber eller funktionalitet. Modellerne er udstyret med hhv. 4,3"- eller 4,0"-skærm samt Googles seneste Ice Cream Sandwich Android OS.

– L-serien byder på stil og ydeevne i en smart indpakning, der passer perfekt til forbrugere, som er på udkig efter en elegant og sofistikeret smartphone, der ser dyrere ud, end den rent faktisk er. Vi tror på, at både Optimus L7 og Optimus L5 vil blive meget populære modeller i deres respektive prisklasser, siger Kristoffer Ejebro, som er nordisk produktspecialist for mobiltelefoner hos LG Electronics.

Optimus L7 P700
Den 8,7 mm tynde og slanke Optimus L7 inkorporerer L-Style-filosofien med et elegant udseende, der forstærkes af metalkanter og en mønstret bagside. Den store skærm på 4,3" med høj opløsning gør det nemmere at læse på skærmen, hvilket igen giver større tilfredshed hos brugere. Optimus L7 er også forsynet med et avanceret kamera med hurtig autofokus, så brugeren kan fange sine mindeværdige øjeblikke endnu bedre end nogensinde før – uanset tid og sted.

Optimus L5 E610
Optimus L5 byder på trods af sit slanke ydre på en skærm på hele 4,0". Det giver en fuldendt brugeroplevelse både ved internetsurfing og medieafspilning samt ved mere traditionelle mobilanvendelser. Som medlem af LG's L-designserie har Optimus L5 et moderne design med metaldetaljer og struktureret bagside som nogle af højdepunkterne. Selv indvendig er der tale om en kompetent telefon med 5 megapixel-kamera, GPS, FM-radio og mange andre nyttige funktioner.

Ice Cream Sandwich
Brugere vil også få mulighed for at udforske Android-versionen Ice Cream Sandwich på Optimus L7 og L5. Takket være den smartere og hurtigere version af operativsystemet kan brugere nu få fordel af avanceret multitasking og en mere intuitiv grænseflade.

Sofistikeret og moderne L-design
Med sine rene linjer og eksklusive metaldetaljer forener L-serien modellerne med et moderne designsprog. Den strukturerede bagside gør, at mobilen altid ligger godt i hånden, og at den føles tyndere, end den i virkeligheden er.

NFC
Optimus L7 og L5 understøtter den spændende teknologi NFC (Near Field Communication), hvilket gør den til et fremtidssikret valg. NFC gør det muligt uden videre at kommunikere trådløst med andre kompatible enheder, hvilket åbner op for en række nyttige muligheder.

Optimus L7-specifikationer:

Chipset: MSM 7227A (Cortex A5 1 GHz)
Hukommelse: (op til) 2,7 GB intern hukommelse og Micro SD op til 32 GB
Skærm: 4,3" WVGA
Kamera: 5,0 MP med autofokus og LED-blitz
OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Batteri: 1.700m Ah
Størrelse: 125,5 x 67 x 8,7 mm

Optimus L5-specifikationer:

Chipset: MSM 7.225 A (Cortex A5 800 MHz)
Hukommelse: (op til) 2,7 GB intern hukommelse og Micro SD op til 32 GB
Skærm: 4,0" HVGA
Kamera: 5,0 MP med autofokus og LED-blitz
OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Batteri: 1.500 mAh
Størrelse: 118,3 x 66,5 x 9,88 mm

Billeder i høj opløsning
For billeder i høj opløsning, gå til LGs billedarkiv og skriv ”L5” eller ”L7” i søgeruden til højre: http://www.lg.com/dk/om-lg/presse-and-medier/index.jsp.

Pris og tilgængelighed
Optimus L7 kan nu købes i butikkerne til en anbefalet cirkapris på 1.995 kroner inklusive moms. Optimus L5 vil være i butikkerne i løbet af juni til en anbefalet cirkapris på 1.495 kroner.