Første danske forlag i iBooks

Som det første danske forlag lancerer Lindhardt og Ringhof nu størstedelen af sine titler i iBooks.

Siden Apple i maj 2010 lancerede iBooks har danskerne efterspurgt dansk indhold. Det får de nu med Lindhardt og Ringhofs e-bøger. De første titler er allerede på hylderne og resten bliver uploadet i løbet af de kommende dage og uger.

“Det er vigtigt for Lindhardt og Ringhof, at vores digitale udgivelser er tilgængelige på alle platforme. Vi vil være dér, hvor læserne er. Vi er derfor meget glade for, at kunne være med til at åbne iBooks i Danmark i samarbejde med Apple. For dermed når vi med ét slag ud til de over en million danskere, der har en iPhone eller iPad i tasken.”, siger Lasse Korsemann Horne, redaktør, L&R Digital.

Blandt de helt nye titler i iBooks er f.eks. Benn Q Holms Byen og Øen, Sorgens ild af det nye svenske forfattermakkerpar, Eriksson & Sundquist og Wilbur Smiths Afrikas Horn. Prisen for nyheder er 149 kr. Lidt ældre e-bøger, som f.eks. Gretelise Holms Under fuld bedøvelse og Anne Marie Løns Serafia koster 80 kr., mens mange e-bøger til børn og unge, f.eks. Jim Lyngvilds Alfemod og ulveblod kan erhverves for 80 kr.

Ud over almindelige tekstbøger introducerer Lindhardt og Ringhof børnebøger og kogebøger, der er optimeret til iBooks. Her kan man opleve fuld-illustrerede bøger, som giver en fantastisk læseoplevelse. Samtidig vil brugeren kunne opleve e-bøger med lyd, filmafspilning mm. Allerede fra lanceringen er mere end 80 titler, der er særligt optimeret til iBooks, tilgængelige.

”Det er vores forventning, at iBooks på afgørende vis vil udvikle det danske e-bogsmarked ved at fokusere på brugervenlighed og synlighed. E-bøger skal være nemme hele vejen rundt – nemme at finde, nemme læse, nemme at købe. Apple er fantastisk dygtige til at skabe gode brugeroplevelser, og vi håber, at Lindhardt og Ringhof i samarbejde med Apple kan løfte e-bogsmarkedet.”, udtaler redaktør, Lasse Korsemann Horne fra L&R Digital.

Lindhardt og Ringhofs mange e-bøger vil naturligvis fortsat være tilgængelige via de mange online forhandlere som for eksempel Saxo.com og Riidr. Med dette nye initiativ vil Lindhardt og Ringhof sørge for at imødekomme efterspørgslen af e-bøger, der hvor der er behov for det og hjælpe til med udbrede kendskabet til e-bøger yderligere.