IT i skyen

IT i skyen - bliv klar til at integrere cloud computing i din virksomhed

Alle taler om it i skyen og cloud computing, men hvad er det egentlig, og hvordan kan du og din virksomhed drage nytte af det?

Det kan du blive meget klogere på med denne nye bog It i skyen – Cloud computing. Med bogen bliver du guidet i, hvilke fordele din virksomhed kan opnå ved at komme i skyen. Du får konkrete råd inden for alt fra jura til tekniske krav, og bogen giver en grundig beskrivelse af forskellige cloud-services lige fra salg og marketing til HR og dokument-håndtering.

It i skyen – Cloud computing er skrevet af Peter Lunding Smith, der er Danmarks førende ekspert inden for cloud computing, med flere års erfaring i at rådgive virksomheder. I denne bog deler han sine vigtigste tips og tricks til, hvordan din virksomhed kan udnytte fordelene ved cloud computing.

Scan QR-koden på bagsiden af bogen eller følg linket http://libr.is/folhl og se videoen, hvor Peter Lunding Smith, med legoklodser, forklarer, hvad cloud er.

NB: Videoen virker først på udgivelsesdatoen.

Peter Lunding Smith er til daglig rådgiver og leder af Cloud Innovation Team hos ProActive A/S, der er et af de mest anerkendte it-konsulenthuse inden for cloud computing. Peter Lunding Smith har vundet flere priser for sit arbejde med cloud, blandt andet Microsoft Cloud Partner of the Year med ProActive i 2010 og Advokaternes Innovationspris med Forum Advokater i 2007.

It i skyen – Cloud computing
Libris Business
Udgivelses dato: 30. november 2011
Vejledende udsalgspris: DKK 299,-
ISBN: 978-87-7843-978-9
www.libris.dk