NATIONAL BLACK+DECKER 18V KAMPAGNE: VIND EN UP

BLACK+DECKER Danmark har netop nu lanceret en 18V national kampagne hvor du har mulighed for at vinde en Volkswagen Up ved køb af et BLACK+DECKER 18V El- og haveværktøjsprodukt. Kampagnen løber fra d. 1. september 2015 til og med d. 31. december 2015.

BLACK+DECKER har nu et stærkt sortiment af 18V ledningsfrie produkter, både indenfor have- og el-værktøjskategorien, som er udviklet til at være nemme og enkle at anvende til Gør Det Selv projekter. BLACK+DECKER har fokus på fleksibilitet og brugervenlighed, derfor er det muligt at anvende det samme batteri til alle maskiner.

Når du køber et BLACK+DECKER 18V El- og Haveværktøjsprodukt inklusiv batteri og lader - eller, hvis du allerede ejer et 18V batteri, kan du vælge at tilkøbe et 18V El- og Haveværktøjsprodukt uden batteri og lader til en væsentlig lavere pris.

Hvis du ønsker et ekstra batteri med større kapicitet eller en ekstra lader, er det også muligt at tilkøbe dette. BLACK+DECKER tilbyder 18V batterier med 1.5 Ah, 2.0 Ah og 4.0 Ah, alt efter om man ønsker små, lette batterier eller større batteri med længere driftstid.

Til haven er der tale om 18V produkter som hækkeklippere, græstrimmere, topsave, løvblæsere, kædesave og meget andet haveværktøj designet til at klare opgaver udendørs.

I 18V el-værktøjskategorien har du mulighed for at vælge mellem slag- og alm. boremaskiner, stiksave, rundsave, bajonetsave og mange andre produkter.

I alt 24 produkter med fælles 18V batterisystem.

For at promovere deres 18V system har BLACK+DECKER nu sat i gang i en national konkurrence, hvor alle, der køber et BLACK+DECKER 18V produkt, har mulighed for at vinde en Volkswagen Up.

Alt hvad man skal gøre er, at registrere sit nye produkt på www.blackanddecker.dk/vw-up/, ved at logge ind på MyBLACK+DECKER. Gå ind på aktiviteten og indtast de enkelte informationer om produkt og forhandler for at deltage.

Kampagnen findes hos alle forhandlere af BLACK+DECKER produkter og online. Kampagnen er tilgængelig for alle personer over 18 år, som er bosat i Danmark.

Denne konkurrence gælder fra d. 01-09-2015 til og med 31-12-2015, hvor der derefter udtrækkes én vinder for hele Danmark senest d. 07-01-2016. Det er ikke muligt at få flere lodder i konkurrencen ved køb af mere end et 18V produkt.