Ny sæson af Hammerslag (1:10)

I den nye sæson af Hammerslag, der starter på DR1 tirsdag 16. august kl. 20.00 lægger vært Peter Ingemann atter op til en dyst mellem Øst- og Vestdanmark. Den nye sæson af Hammerslag lægger ud med et lille gammelt træsommerhus med en helt fantastisk beliggenhed. Dernæst er udfordringen en overraskende billig gennemrenoveret landejendom og til sidst en vaskeægte Skagensvilla, der ikke koster helt det samme, som for ganske få år siden.
I den nye sæson kommer seerne også indenfor i en hyggelig og top-moderne murermestervilla i en stor provinsby, der bestemt ikke behøver at koste en formue. Peter Ingemann byder også på et hus med masser af plads og adgang til dejlig badestrand og en bolig, der emmer af cocktailpartys i bedste 60er stil.
Mæglerne kommer i den grad på udebane, når de besøger landets fjerdestørste by, Aalborg, hvor udfordringerne som sædvanlig er vidt forskellige: En lækker havnelejlighed, en 70er villa med motorvej i baghaven og en sød lille villa i Liebhaverkvarteret Hasseris, der gemmer en overraskelse i garagen.
Øst- og Vestholdet
I de første udsendelser består vestholdet af Ejendomsmægler Bettina Thyrsted Schriver Gochman fraPrudential Douglas Elliman Real Estate og statsaut. ejendomsmægler Lars Kynde Lyng fra Danbolig i Lemvig. De er oppe mod østholdet, der består af ejendomsmægler Trine Borre fra Berlinmægleren GmbH og ejendomsmægler Anders Gerner Frost fra Danbolig i Tisvildeleje.