Danmarks første kvindelige Google certificerede virksomhedsfotograf

Oprettet 10/01/2013 – 13:01

Henriette Stage er som den første kvindelige fotograf blevet godkendt til Googles nye og spændende tiltag, hvor virksomheder kan få Streetview helt ind i forretningen.
Google virksomhedsbilleder
Med Google virksomhedsbilleder kan virksomheder benytte Googles places til at invitere sine kunder på en virtual tur i forretningen. Fotografen tager en række 360 grader i HDR som til sidst bliver syet sammen til en virtuel rundtur ved hjælp af Google Street View teknologi. Servicen fra Google er gratis, og virksomheden betaler kun et engangsbeløb til Google fotografen.
Fantastisk markedsføringsmulighed
“Jeg er utrolig glad for at kunne deltage i dette spændende program fra Google. Det er en fantastisk markedsføringsmulighed for en masse forskellige virksomheder.
Nu kan du for eksempel besøge en restaurant virtuelt og se udsigten fra bord nr.2, og det er førend du bestiller bordet. Jeg er sikker på, at denne nye funktion vil tiltrække mange nye kunder, som virksomhederne normalt ikke ville ramme”.
Virksomheden set med en kvindes øjne.
“Jeg tror, at jeg som kvinde vil kunne fange de detaljer i en virksomhed som de kvindelige kunder ligger vægt på, da vi jo ved, at det er kvinderne, der sidder med det endelige ord, når der handles” siger Henriette med et glimt i øjet”.
Indtil videre er der kun et par håndfulde fotografer i Danmark, der er blevet certificeret. At Henriette nu er en del af denne eksklusive gruppe falder i god tråd med Henriettes erfaring med at tilbyde kvalitetsfotografering til virksomheder.
Henriette tilbyder i forvejen fotografering til både private og virksomheder fra sit fotostudie ved Slagelse, så det var en naturlig ting at tage Google virksomhedsbilleder med som en del af sortimentet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *