DF: Skatteministeren må inddrage nye oplysninger i Thorning-Schmidts skattesag

Oprettet 30/07/2010 – 12:39

Dansk Folkepartis skatteordfører, Mikkel Dencker, er rystet over, at Socialdemokraternes formand og statsministerkandidat, Helle Thorning-Schmidt, har talt usandt overfor enten Justitsministeriet eller skattemyndighederne i sagen om hendes mands tilknytning til Danmark. Mikkel Dencker vil derfor rette henvendelse til skatteminister, Troels Lund Poulsen (V), med henblik på at få ham til at inddrage de nye oplysninger i skattesagen og for at få en hasteafgørelse.
”Det er dybt rystende, at Socialdemokraternes formand og statsministerkandidat reelt har indrømmet overfor justitsministeriet, at hun har opgivet urigtige oplysninger overfor skattevæsnet i sagen om antallet af dage, som hendes mand har opholdt sig i Danmark. Det må være konklusionen, når hun hele to gange på mail til Justitsministeriet har oplyst, at Stephen Kinnock opholder sig over 200 dage i Danmark om året i skatteteknisk forstand,” siger Mikkel Dencker.
”Efter BTs afsløring af, at Helle Thorning-Schmidt to gange har oplyst en offentlig myndighed om, at Stephen Kinnock aldrig har kunnet være skattepligtig i Schweiz, men kun i Danmark, vil jeg nu bede skatteminister Troels Lund Poulsen (V) inddrage de nye oplysninger i den verserende skattesag og samtidig bede Skatteministeriet fremskynde sagsbehandlingen, da uvisheden om Helle Thorning-Schmidts troværdighed efterlader danskerne i en politisk uholdbar situation, der kan skade tilliden til hele det politiske system,” siger Mikkel Dencker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *