Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ensomhed: Bowling og grisefest skabte nye sociale bånd

Vejen Kommune

hero image

Pressemeddelelse – 8 November 2022

Borgere der er tilknyttet Socialpædagogisk Center har været med til at arrangere tre forskellige sammenkomster, som alle har til formål at bekæmpe ensomhed. Og aktiviteterne var yderst populære. Af de cirka 350 borgere der er tilknyttet centret deltog de 200.

De tre arrangementer var vidt forskellige. Et af dem var en tur på Sønderskov med museumsbesøg og gourmetmad- her deltog 40 borgere.
Et andet var bøf og bowling i Brørup, hvor cirka 30 deltog. Den mest populære aktivitet var grisefest, som blev holdt i Skolegade i Vejen og her deltog cirka 120.

– Formålet var at bekæmpe ensomhed, og pengene søgte vi gennem sommer- og erhvervspakken. Jeg synes bestemt vi er lykkedes med det, vores borgere var blandet på kryds og tværs, siger Michael Grangaard, der er centerleder på Socialpædagogisk Center i Vejen.

Mange af deltagerne kendte ikke hinanden i forvejen, og på den her måde kunne de møde ligesindede i et trygt miljø, hvor de også fik en kulturel oplevelse. Pludselig gik snakken på kryds og tværs, og der blev dannet nogle nye bånd.
Michael Grangaard håber at gentage med lignende arrangementer igen næste år.

Besøg newsroomet

Vejen Kommune har en unik, geografisk beliggenhed i hjertet af Syddanmark. Motorvej E20 løber gennem kommunen og giver ligesom togstationerne i Vejen, Brørup og Holsted en fantastisk infrastruktur med en nem adgang til resten af landet.

Vejen Kommune er kendt som en erhvervsvenlig kommune med hovedvægten på virksomheder indenfor fødevareproduktion, transport og byggeri. Vi har desuden et af landets største idrætsanlæg, liga speedway, to af landets ældste højskoler samt et aktivt kultur- og foreningsliv. Det er også oplagt at snøre løbe- og vandreskoene eller hoppe på mountainbiken og opleve områdets skønne natur.

Vejen Kommune

Relateret media

File format .jpg (1,59 MB)

File format .jpg (2,41 MB)

File format .jpg (4,27 MB)

Pressekontakt

Michael Grangaard

micgr@vejen.dk

Du modtager denne e-mail, fordi du følger Vejen Kommune på Mynewsdesk. Hvis du vil stoppe med at modtage opdateringer fra Vejen Kommune klikker du her. For at lære mere om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privacy Policy.For at få mere at vide om, hvordan dine personlige data bruges af ejeren af ​​det newsroom du følger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder, læs venligst Privacy Policy Contacts

Mynewsdesk
Sendt af Mynewsdesk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *