Gørløse Omfartsvej indives med en folkefest

Oprettet 12/08/2011 – 11:05

Når Hillerøds borgmester Kirsten Jensen sammen med Vejdirektoratets direktør Per Jakobsen indvier Gørløse omfartsvej lørdag 20. august, så er det samtidig startskuddet til en folkefest for Gørløse og Omegn.
Omfartsvejen er i den grad en glædelig begivenhed for lokalbefolkningen, der har levet med en stigende trafik gennem byen på over 11.000 biler i døgnet. Med den nye vej bliver der ro på hovedgaden og skolebørnene kan igen færdes sikkert på cykel og til fods. Samtidig får fremkommeligheden i området et gevaldigt løft til glæde for hele regionen.
Indvielsen begynder i et telt på Gørløse Omfartsvej med adgang fra Hovedvejen. Der vil være skiltet til p-plads.
Det officielle program er
Kl. 10.10
Velkomst v/vejdirektør Per Jacobsen
Borgmester Kirsten Jensen, Hillerød Kommune, taler
Skoleleder Birgitte Glejborg Jensen, Gørløse, taler
Kl. 10.45
Veteranbiler indvier vejen
Alle er velkomne til indvielsen
Efter selve indvielsen fortsætter de festlige aktiviteter på omfartsvejen og i Gørløse.
I et informationstelt viser medarbejdere fra folkemuseet i Hillerød oldtidsfund fra Gørløse Omfartsvej.
Desuden er der ophængt en fotoserie fra byggeriet, taget af lokalfotograf Mogens Overgaard, og medarbejdere fra Vejdirektoratet står til rådighed for spørgsmål til projektet.
Lokalforeningen for Gørløse og Omegn har arrangeret kagebord og omfartsvejløb, hvor alle friske piger, drenge, forældre og bedsteforældre kan indvie omfartsvejen på rulleskøjter, cykel eller til fods. Og om aftenen er der arrangeret byfest.
”Vi har gennem de sidste to år, hvor vejen er blevet bygget, haft et forbilledligt samarbejde med borgerne i Gørløse, og det er en fornøjelse at opleve den store opbakning fra hele byen. Indvielsen bliver en stor dag både for Gørløse og for de bilister, som dagligt kører mellem Hillerød og Frederikssund og Roskilde,” siger projektleder Jesper Glargaard.
Selve vejen vil være åben for trafik i løbet af mandag 22. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *