Gratis herretøj, hvis Løkke vinder over Helle

Oprettet 22/08/2011 – 15:06

Sådan lyder tilbuddet fra det danske tøjfirma, POISE of denmark. Man får alle sine penge tilbage for det tøj, man køber fra nu og frem til valgdagen – hvis det altså bliver en borgerlig sejr.
POISE of denmark er kendt for at lave nogle alternative markedsførings-stunts. For et par år siden tilbød virksomheden alle Roskilde Banks aktionærer, at de kunne få byttet deres værdiløse aktier til tøj, og under VM-kampen Holland–Danmark var der gratis tøj, hvis Danmark vandt – og ligeså da FCK spillede mod Chelsea på hjemmebane.
”Vi er helt vilde med alternativ markedsføring. Vi har et fast princip om aldrig at holde udsalg, og i stedet bruger vi ved passende lejligheder en masse penge på denne slags kampagner,” fortæller Caspar Bo Jensen fra POISE of denmark.
Ikke noget udsalg
På www.poiseofdenmark.com kan man bestille varer frem til valget, og når valget er slut, bliver pengene ført tilbage til folks kreditkort, hvis Lars Løkke Rasmussen bliver udpeget som statsminister. Man skal altså blot handle hos POISE of denmark fra nu af og frem til valget for at få chancen for gratis tøj.
”Det er vores oplevelse, at forbrugerne er ved at være trætte af udsalg. Alle vil naturligvis gerne spare penge, men vi tror, mange hellere ville have, at priserne har et fornuftigere udgangsniveau – så forbrugerne kan købe, når de har et behov, og ikke skal gå og spekulere på, om det bliver 50 procent billigere ugen efter. I POISE of denmark er vi i den fantastiske situation, at vi altid kan sige til vores kunder: Det bliver ikke billigere,” fastslår Caspar Bo Jensen.
>b>Forsikring dækker, hvis Løkke vinder
Til gengæld kan det altså blive helt gratis at købe tøj, hvis Løkke vinder, mens POISE of denmark på den anden side kan risikere en meget stor ekstra-udskrivning efter valget. Det har virksomheden valgt at forsikre sig over for:
”Slutresultatet bliver derfor det samme for os. Det koster os det samme, hvad enten Lars Løkke Rasmussen eller Helle Thorning-Schmidt vinder – men vi håber naturligvis, at Løkke vinder, fordi det vil være fantastisk at kunne sende en masse penge retur,” forklarer Caspar Bo Jensen.
Måske lyder tilbuddet for godt til at være sandt, men der er faktisk ingen fælder.
Helt frem til valgdagen i fysiske butikker
Man skal blot være opmærksom på, at tilbuddet lukker ned 14 dage før valgdagen på onlinedelen, mens den gælder helt frem til valgdagen i de fysiske butikker.
”Sidst vi havde en lignende kampagne i forbindelse med en fodboldkamp, oplevede vi en del kunder, som købte lige inden kampstart og returnerede lige efter kampen. Det er jo smart nok, men dyrt for os, da vi skal betale forsikring af alle handler. Derfor er reglen, at man kan bytte alt det, man vil – vi kan bare ikke give pengene retur,” lyder det fra Caspar Bo Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *