Hørby Efterskole vært for DM i volley

Oprettet 14/01/2013 – 09:01

Over de næste tre år vil mange volleyspillere fra efterskoler i såvel Nordjylland som det øvrige Danmark lægge deres vej omkring Hørby Efterskole. Skolen skal i nemlig 2013, 2014 og 2015 være vært for NM volley for de nordjyske efterskoler, ligesom der i 2014 også afvikles DM i volley for efterskolehold i Hørby.
Begge stævner – såvel NM som DM – tæller mange spillere og hold, hvorfor stævnerne i Hørby ikke alene afvikles på efterskolen, men også i de omkringliggende haller.
Efterskolerne landet over er inddelt i en række regioner, hvor man – som f.eks. i Nordjylland – afholder et regionalt stævne, hvor de hold, der kvalificerer sig til DM findes.
Vintermånederne er også tiden, hvor andre af Hørby Efterskoles idrætsgrene afvikler stævner, og således deltog godt 20 drenge og piger på en af de første skoledage efter juleferien i et nordjysk mesterskab i Basket for efterskolehold, og ved den lejlighed spillede Hørbys piger sig så langt som til en sølvmedalje. En medalje og en placering i turneringen, der er adgangsbilletten til DM i Basket, der senere på foråret afvikles på Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *