I dag kommer Viaplay til Xbox 360

Oprettet 19/12/2012 – 10:01

Nordens førende streaming-tjeneste med tv, film og direkte sportsudsendelser lanceres i dag på en af verdens mest kendte spilkonsoller, Xbox 360. Med et Viaplay-abonnement får tusindvis af Xbox 360-brugere ubegrænset adgang til markedets bredeste udvalg af populære tv-serier, tusindvis af film og direkte sportsudsendelser i verdensklasse, direkte på en Xbox 360 med internetforbindelse. Det eneste, der kræves, er et Xbox Live Guld-abonnement og et Viaplay-abonnement.
– Xbox 360 findes i dag i tusindvis af danske hjem, og som Nordens førende onlinetjeneste er det naturligt for os at kunne tilbyde Viaplays indhold på en førende spilkonsol og fortsætte med at udvide tjenestens tilgængelighed, siger Viaplays direktør, Niclas Ekdahl.
Lanceringen på Xbox 360 er det seneste skridt i Viaplays satsning for at udvide rækkevidden og gøre tv, film og direkte sportsudsendelser tilgængelige på så mange platforme som muligt. Viaplay findes allerede på pc og Mac, smartphones, tablets, Viaplay-boksen Smart TV, PlayStation® 3 og snart også på XBox 360.
– Viaplay er altid fyldt med de bedste tv-serier, store blockbuster-film og direkte sportsudsendelser i verdensklasse. Med perfekt timing til lanceringen på Xbox 360 kommer også action-komedien Tower Heist med Ben Stiller og Eddie Murphy ud på Viaplay, en perfekt lejlighed til at samle familien i sofaen i juleferien, siger Viaplays administrerende direktør, Niclas Ekdahl.
For at få adgang til Viaplay på Xbox 360 skal brugeren have et Xbox Live Guld-abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *