Italien har mere at byde på end mafia og spaghetti

Oprettet 02/01/2013 – 16:00

Ny internetportal Italia-jatak.dk vil gøre op med dårlige efterligninger og vise danskerne ’det ægte italienske’ med tilbud inden for gastronomi, vin, mode og kultur
Italien har mere at byde på end mafia og spaghetti
Italia-jatak.dk er en ny internetportal, der vil præsentere danskerne for et bredt udvalg af ’det ægte italienske’.
Hvad enten vi taler mode, design, biler, mad, vin, musik, kunst og litteratur, er kvalitet, tradition, og autenticitet et særkende for det Italien, som danskerne har kendt og værdsat i mange år.
Men mere og mere møder man såkaldt ’ægte italienske produkter’, der ganske vist ligner, men som totalt har mistet deres italienske særpræg og kvalitet.
”Vi vil gerne slå fast, at Italien har meget mere at byde på end dårlige efterligninger af italienske produkter, hvad enten det er pizzaer eller møbeldesign,” siger initiativtagerne til Italia-jatak.dk, Grazia Mirabelli og Barbara Lütken, begge italienere, som har boet i Danmark i en lang årrække.
Den nye portal Italia-jatak.dk skal være et forum, der giver forbrugerne et bredt indtryk af, hvad Italien har at byde på, fra de dyreste sko til den bedste olivenolie, fra simple bonderetter til hvide trøfler, om vinsmagninger, rejser, mode, events og kulturelle aktiviteter. På Italia-jatak.dk vil handlende, restauranter og udbydere af en række services præsentere deres produkter med særlig fokus på fortællingen om deres oprindelse og tradition.
Forbrugerne vil også blive orienteret via nyhedsbreve, og et levende diskussionsforum på blogs, Facebook og Twitter.
Kom og vær med, når Italia – JA TAK! bliver lanceret mandag den 21. Januar kl. 19.00 på Det Italienske Kulturinstitut, Gjørlingsvej 11, Hellerup.
Det er 5 min fra S-tog Hellerup Station.
Der vil blive budt på et let traktement – ægte italiensk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *