Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Bandeskyderi i Næstved

Tredje person anholdt i sag om drabsforsøg i Tinglev

Anholdelserne fandt sted i Tinglev og Aabenraa

To anholdte i sag om drabsforsøg i Tinglev

Syd- og Sønderjyllands Politi eftersøger stadig en tredje person, en mand, i forbindelse med hændelsen

Endnu et forslag helt i hegnet

Socialdemokratiet foreslår, at ulve i den danske natur skal hegnes ind. Forslaget møder opbakning fra Dansk Folkeparti og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen. Verdens Skove tager afstand fra forslaget.

Politiet mener at kende identiteten på tre involverede i drabsforsøget i Tinglev

Politiet opfordrer to mænd og en kvinde til at melde sig selv

DEKTON® BY COSENTINO PRÆSENTERER DEKAURI - ET SKRÆDDERSYET BADEVÆRELSESMØBEL

I et unikt samarbejde præsenter Cosentino i samarbejde med den italienske møbelproducent Riva 1920 DeKauri – et unikt badeværelsesmøbel som er designet af den anerkendte arkitekt og designer Daniel Germani. Her mødes Dekton® og 50.000 Kauri træ fra New Zealand i det femte designprojekt med Daniel Germani - verdens ældste træ i samspil med den ultimative, kompakte overflade.

Oddset på Brøndby-guld rasler ned

Brøndby er nu favorit til at vinde Danmarksmesterskabet

​Gratis morgenmad til skolebørn giver trivsel og koncentration

Mere ro, færre konflikter og nye sociale relationer. Det er konsekvensen, når børn der ellers ikke får morgenmad, får tilbudt et måltid på skolen.

Amadeus vinder langtidsaftale med Flight Centre

Amadeus og Flight Centre Travel Group meddeler, at de indgår et samarbejde, der betyder, at Flight Centre vil benytte sig af Amadeus' distributionsteknologi i EMEA og Asien. Amadeus vil arbejde tæt sammen med Flight Centre for at omdanne deres it-løsninger og aktiviteter ved at levere innovative løsninger og støtte ekspansionen i disse regioner.

Syndiker innhold