Nu kan der bookes hoteller fra Booking.com og Hotels.com via Supersaver

Oprettet 08/01/2013 – 07:59

Supersaver har lanceret en ny hotelbookingtjeneste. Via denne tjeneste kan kunder booke hotel fra Booking.com, Hotels.com, Expedia, Sunhotels og Sembo fra ét og samme sted. Kunderne får et godt overblik over udbuddet af 300.000 forskellige hoteller og får altid det rigtige hotel til den rigtige pris.
Den nylancerede hotelbookingtjeneste er et unikt samlingssted for de store hotelwebsteder. Det er en stor fordel, at kunderne kan sammenligne hotelpriser fra flere forskellige aktører på Supersaver og derefter også booke direkte på webstedet.
– Vi ønsker at tilgodese vores kunders behov for nemt og hurtigt at kunne finde det rigtige hotel til den rigtige pris. Med denne nye bookingtjeneste sparer kunden meget tid og kan ved hjælp af enkle filtreringsmuligheder finde det rigtige hotel, fortæller Johan Elwin, der er forretningsudviklingschef hos Supersaver.
Når kunderne booker hotel via bookingtjenesten, får de prisgaranti og bonus* fra den første krone.
Arbejdet med at finde frem til denne tjeneste er foregået ved hjælp af kundeundersøgelser** og fokusgruppeundersøgelser** med henblik på at forstå kundernes behov. Derefter blev ideen prøvet, og deltagerne i en fokusgruppe fik lov til at teste den nye tjeneste på et prøvewebsted. Resultatet var rigtigt godt, og deltagerne var meget tilfredse med den nye bookingtjeneste, hvor de fik et godt overblik over hotellerne hos de fem forskellige aktører.
– Supersaver skal være et naturligt valg, når kunderne reserverer hotel, og så er det vigtigt, at vi har en tjeneste, som opfylder deres behov. Via vores tjeneste har vi gode forudsætninger for at opfylde disse, afslutter Johan Elwin, forretningsudviklingschef hos Supersaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *