Ny App til folk med App-idéer

Oprettet 09/08/2011 – 19:14

Det nordjyske firma Ncouraged, en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling af mobile applikationer til oplevelsesindustrien, har valgt at møde deres kommende kunder på halvvejen. Applikationen “Ncouraged” giver nemlig gode råd og vejledning til de virksomheder og private som overvejer at få udviklet deres egen App.
Apple siger selv: “There’s an App for that”, som hentyder til at i Apple App Store er der en App til alt. Det er lige blevet lidt mere sandt, da der nu også er en App til de virksomheder som går og tænker på at få udviklet deres egen App. Det er udviklingsfirmaet Ncouraged som står bag. “Vi får dagligt spørgsmål omkring udvikling af mobilapplikationer, og derfor tænkte vi at dette kunne være en sjov måde at imødekomme vores kommende kunder.” udtaler Michael H. J. Petersen fra Ncouraged.
10 skarpe råd.
Applikationen indeholder 10 råd fra udviklerne selv. “Applikationen er tiltænkt både virksomheder og private som går derude med en god idé, som de bare ikke helt ved hvad de skal gøre ved.” udtaler Michael H. J. Petersen. De 10 råd optræder som vejledning til at modne en idé til en mobilapplikation. Der er nok at tænke over når man skal have udviklet en App, og disse råd kan være med til at man både kommer hele vejen rundt om idéen, men også får tænkt vigtige tanker inden man går videre. Der er skarpe betragtninger og holdninger flettet ind i rådene, men til det svarer Michael H. J. Petersen: “Der skal ikke være tvivl om at det er 10 råd fra os som udviklere, altså er det vores meninger og vores syn på mobilbranchen man får præsenteret. Folk som henter denne App får altså gratis rådgivning som kommer direkte fra et firma som lever af det, og vi står 100% inde for den.” Kigger man nærmere i rådene er der ifølge Michael H. J. Petersen både tid og penge at spare for de virksomheder som har planer om en fremtidig mobilapplikation.
Markedsfør dig med en App, det gør vi selv.
”Ncouraged applikationen er selvfølgelig også tænkt som markedsføring for os selv. Vi råder dagligt kunder til hvordan de kan markedsføre sig via mobile applikationer, så her tager vi bare vores egen medicin” griner Michael H. J. Petersen. Han henviser desuden til et af rådene som netop omhandler markedsføring: “Man skal have en strategi for sin markedsføring, ellers risikerer man at drukne på de store App Stores, fuldstændig ligesom en hjemmeside kan drukne på det store Internet”.
Experience Central holder applikationen evig frisk.
“Ncouraged” applikationen demonstrerer samtidig Experience Central, som er Ncouraged’s egetudviklede content-management-system til mobilapplikationer. “Vore kunder, som bl.a. tæller Danmarks største sommerland – Fårup Sommerland, har brug for dynamisk indhold i deres applikationer. Indhold som de selv kan ændre når og hvor de vil, og derved gøre applikationen mere attraktiv for slutbrugeren.” Experience Central er det bagvedliggende system som gør afsenderne af applikationer i stand til at holde deres App opdateret med sidste nye tilbud, samt sjove og relevante beskeder. Det kendes i vid udstrækning fra hjemmesider, men Experience Central er et af de første bud til håndtering af mobilapplikationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *