Nyt byggenetværk skal sikre sammenhæng i branchens udviklingsaktiviteter

Oprettet 22/08/2011 – 12:07

De syv største organisationer i byggeerhvervet gik i går sammen i et netværk, der skal sikre sammenhæng i branchens mange udviklingsaktiviteter og synliggøre behovet for, at der allokeres midler til forskning og udvikling inden for byggeriet
Byggeriets udviklingsnetværk (BUNK) er navnet på den sammenslutning, der skal forbedre sammenhængen mellem de mange udviklingsaktiviteter, der bl.a. sikrer et mere effektivt og innovativt byggeri. BUNKs arbejde består i dels at koordinere projekternes indsatsområder, dels at bidrage til, at deres resultater udbredes og deles. Ad den vej udfordrer og supplerer BUNK de videninstitutioner, der i dag dominerer området. Ud over at have den koordinerende rolle vil BUNK synliggøre behovet for, at byggeriet fremover modtager flere forskningsmidler.
Det er ikke første gang, de syv organisationer i BUNK arbejder sammen. Gennem de sidste seks år har man under navnet Implementeringsnetværket for Det Digitale Byggeri afprøvet en række nye, produktivitetsfremmende værktøjer. Implementeringsnetværket afsluttede sit sidste projekt i år.
Nu er cuneco – center for produktivitet i byggeriet centrum for udviklingen af Det Digitale Byggeri. En af BUNKs første opgaver bliver at præge cunecos aktiviteter, så udviklingen matcher virksomhedernes behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *