Parkour og udendørs fitness er to af årets nyheder på Have & Landskab Messen

Oprettet 22/08/2011 – 09:06

Parkour og udendørs fitness er to af årets nyheder på Have & Landskab Messen
Parkour og udendørs fitness er to af de mest markante nye trends på Have & Landskab Messen i Slagelse. Det er Uno Koncept, der sætter folk i bevægelse.
Det ene er en cool sport, der er opstået i storbyens baggårde. Det andet er tidens mest populære motionsform, der normalt foregår i lukkede centre. Men nu rykker både parkour og fitness ud i parker og anlæg, så flest muligt kan få gavn af den motion og det uhøjtidelige samvær, de to former for sport kan byde på.
”De nye parkourredskaber glæder vi os til at præsentere for fagfolk inden for have, park og landskab,” fortæller direktør Kenneth Lyngsøe fra Uno Koncept, der sælger redskaberne. ”Her byder vi på en cool sport for de unge, der kan få dem til at bevæge sig og opøve de mest utrolige færdigheder. Det hele sat i system og skabt med størst mulig sikkerhed for øje.”
Da parkour er en sport, der skal opleves, har Uno Koncept allieret sig med Free Run Denmark, der vil demonstrere det på messen. Den uformelle sport består af vilde hop, spring og løb, og det vil messegæsterne få smagsprøver på. Uno Koncept og Free Run har bredt deres samarbejde ud, for begge er interesserede i, at sporten breder sig.
”Udendørs fitness ser vi også et stort potentiale i. Redskaberne kan stå ude året rundt, og de kræver et minimum af vedligeholdelse. Perfekt til sportsklubber, boligforeninger og kommuner, der gerne vil byde på noget ekstra i deres parker og langs med løbestier. Det er et stort hit i andre lande, og nu stormer det også frem herhjemme,” fastslår Kenneth Lyngsøe.
Have & Landskab er en fagmesse for have-, park- og landskabssektoren. Den afholdes på Jernbjerggården ved Slagelse og plejer at være et tilløbsstykke for alle, der arbejder under åben himmel. I år får de med parkour og fitness et sportsligt islæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *