Prøv noget nyt – tjek ind på et pirathotel

Oprettet 02/01/2013 – 12:00

Hvis ikke det er nok med lækre, børnevenlige strande og gode spisesteder for hele familien, så skulle man måske overveje noget helt nyt og anderledes. Til foråret er der mulighed for at tjekke ind på Mallorcas første pirathotel med Falk Lauritsen Rejser.
Den lille badeby Santa Ponsa, der ligger 20 km fra Mallorcas hovedby Palma, er kendt for at være et mere roligt og familievenligt feriemål end de mere kendte nabobyer som Magalluf og Palma Nova.
Men snart bliver det for alvor også vildt og farverigt i Santa Ponsa, hvor øens første pirathotel slår dørene op til foråret.
”Pirates Village er både en nyhed for os, men også en stor nyhed for Mallorca og De Baleariske Øer”, fortæller produktchef Michael Buch fra Falk Lauritsen Rejser og fortsætter:
”Det er et temahotel, der er bygget op omkring en pirathistorie, som man kan følge med i fra man tjekker ind til man tjekker ud. Historien om Kaptajn Roses, hans smukke hustru, deres loyale hund og den ondskabsfulde troldmand udspiller sig i piratbyen Pirates Village, hvor børnene tages med på et rigtigt sommereventyr og jagten på en stor skat.”
En totaloplevelse for familiens yngste
Hotellet, der ligger ca. 300 meter fra stranden, er en totaloplevelse for de yngste familiemedlemmer fra 3 år og fremefter. I poolområdet finder man et piratskib, rundt om på værelser og fællesområder bærer interiør præg af sørøverhistorien og undervejs er der mulighed for at følge med i historien på egen hånd eller via fællesarrangementer.
Der er mulighed for tilkøb af all inklusive, men får mor og far alligevel brug for en fridag fra piratlandsbyen, er der også en masse at komme efter udenfor hotelområdet, fortæller Michael Buch:
”Santa Ponsa er måske ikke så kendt som flere af nabobadebyerne, men her er en rigtig lækker, børnevenlig strand, en fin marina, hyggelige restauranter samt en lang række lokale byer og udflugtsmål i nærheden”, fortæller Falk Lauritsen Rejsers produktchef.
Direkte fra alle de store lufthavne
Santa Ponsa og Pirates Village er inden for rækkevidde for folk i hele landet med direkte afgang fra både København, Billund og Aalborg.
”Vi gør det nemmere for gæster i de forskellige egne af landet at opleve Santa Ponsa og dette nye temahotel. Og så bliver Mallorca ved med at være uhyre populær blandt danskerne. Alene fra Aalborg har vi udvidet kapaciteten med mere end 50 procent flere pladser i forhold til sidste år”, siger Michael Buch.
Også Falk Lauritsen Rejsers direktør er begejstret:
“Mallorca har igennem mange år været blandt vores allermest efterspurgte rejsemål. Øen byder på noget for enhver smag, men et decideret temahotel, er noget helt nyt. Vi glæder os over at være de første på det danske marked til at introducere dette nye koncept, som falder vældigt godt i tråd med vores ønske om at gøre noget ekstra for de mange børnefamilier, som vælger at rejse til Mallorca igen og igen”, fortæller Søren Falk Lauritsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *