Rust din LCD soundsystem røv – Official afterparty!!!

Oprettet 11/08/2010 – 09:42

Hvad: VINNIE WHO som GÆSTE-DJ og LCD SOUNDSYSTEM AFTERPARTY
Hvornår: Lørdag d. 14/8-10, kl. 23.30
Hvor: Rust – DK’s fedeste klub, Nørrebro.
Når James Murphy og LCD Soundsystem har slået sidste strofe an og publikum forlader Koncerthuset i DR Byen i ekstase, så er der masser af fede grunde til at tage metroen til Nørreport og slendre op til Rust – for dér holder Rust Din Røv det officielle LCD SOUNDSYSTEM AFTERPARTY. Masser af fede LCD-tracks bliver smidt på pulten i alle mulige afskygninger, og vi hylder et af verdens mest coole pladelabel’s DFA!
DFA er bl.a. grundlagt af LCD-’manden’ James Murphy, og har igennem sine snart 10 års levetid, arbejdet med et massivt udbud af artister, som The Raptures, Justin Timberlake, MIA, Hot Chip, Gorillaz, Chemical Brothers, Holy Ghost, Junior Senior, Radio 4, Shit Robot, Soulwax, Nine Inch Nails og mange flere.
IKKE EN LUKKET KLUB!
Naturligvis er Rust ikke KUN for det publikum der har været til LCD Soundsystem – ALLE der har et stort musikhjerte og vil ruste sin røv til nogle af verdens fedeste toner er naturligvis velkomne. Rust Din Røv er en fest-sikker tradition, med et af KBH’s største DJ-crew, der denne lørdag vil tælle: Mia Stampe-Visti (Kitty Kats), Cecilie Brandel (DameULove), Røde Henrik (Rust, Plejefamilien) og Carsten Holm (P3).
GÆSTEDJ: VINNIE WHO aka Niels Bagge
Live på pladespilleren har vi besøg af Niels Bagge, som står i front med ko-klokke og tonsvis af funkyness for Vinnie Who. Når Niels Bagge hælder sin pladetaske ud over publikum, er der garanteret massiv dansefest og sprød disco – som vi altså blander sammen med Rust Din Røv’s faste klassikere af dansehits og LCD Soundsystem afterparty/DFA-night!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *