Sarah topper hitlisten

Oprettet 19/08/2011 – 15:06

X Factor-vinderen understreger på ny sin gennemslagskraft: Debutalbummet ”Hjerteskud” er en stensikker nummer ét på ugens hitliste.
Sarahs position i dansk musik bliver stadig stærkere og stærkere. Nu er hendes debutalbum ”Hjerteskud” strøget direkte ind på hitlistens førsteplads – og det med en stor margin ned til nummer to. Det er første gang siden Martins album fra 2008, at en X Factor går nummer ét.
– Det er sindssygt fedt. Og det gør mig vildt glad at se, at så mange bakker om det, jeg laver. Det beviser bare for mig, at man skal gøre det, man tror på, siger Sarah.
”Hjerteskud” kom 8. august og satte yderligere skub i en karriere, som tog fart så snart, Sarah stillede sig på X Factor-scenen. Med sin selvsikre take it or leave it-attitude ramte hun en åre hos tusinder og atter tusinder af unge, der manglede et talerør blandt tidens glatte popstjerner. Sarahs egen YouTube-kanal har været et af de største samlingspunkter, og videoen til singlen ”Okay” er blevet set mere end 700.000 gange på en måned, ligesom titusinder følger hendes ærlige videodagbog ’Sarahs Flue På Væggen’ ( http://youtube.com/sarahmusicdenmark ) Men også på salgssiden er det gået strygende: ”Øjesten” har allerede sikret sig en guldplade for et salg på over 15.000 eksemplarer.
Selv er Sarah netop startet på Skolerne i Oure, hvor hun tager 10. klasse på deres eftertragtede linje Oure Music. Her får hun mulighed for at dyrke sit musikalske talent side om side med ligesindede, samtidig med at hun får en ordentlig skoleuddannelse. Henover efteråret venter desuden en række koncerter, hvor Sarah optræder med materialet fra sin debutplade.
Sarah Live:
26. august kl. 20.00 – Friluftsscenen, Nørre Torv, Sindal
2. september kl. 17.00 – Friluftsscenen, Haderslev
8. September kl. 19.30 – SUK Festival, Slagelse
2. oktober kl. 12.00 – Kurts Torv, Næstved
17. oktober kl. 14.00 – Friluftsscenen, Torvet, Herning
20. oktober kl. 14.00 – Flakhaven, Odense

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *