Sikkerhedsfirma leverer test af Smartphones

Oprettet 19/08/2011 – 16:06

CSIS lancerer fra i dag en ny sikkerhedsydelse med det formål at analysere og risikovurdere mobile enheder og smartphones i virksomheder og organisationer.
I kølvandet på flere mediers fokus på sikkerheden omkring smartphones samt andre mobile enheder, har CSIS valgt at fremskynde lanceringen af en ny sikkerhedsservice, hvor formålet bl.a. er at analysere og risikovurdere netop denne del af mange virksomheders mest centrale sikkerhedsudfordringer.
Med i den nye servicepakke, som kan bestilles allerede i dag på vores hjemmeside, vil vores dedikerede it-sikkerhedsspecialister sætte fokus på følgende centrale områder: den mobile infrastruktur og design, enhed og platform, system services, voicemail, tredjepartssoftware, trådløse adgange osv.
Et stort antal virksomheder og organisationer tilbyder smartphones og mobile enheder til medarbejdere. Det er påvist, at fejlkonfiguration og manglende risikovurdering af disse enheder kan føre til datalækage og aflytning.
“Vi tilbyder med denne konsulentydelse et uvildigt eftersyn samt praktisk afprøvning af medarbejdernes mobile enheder”, forklarer Peter Kruse, som er partner og IT-sikkerhedsspecialist i CSIS Security Group. Han fortsætter: “det er desværre min oplevelse, at mange virksomheder herhjemme men også globalt, med introduktionen af bl.a. smartphones, ikke har gjort sig alle de nødvendige overvejelser, og det kan desværre blive fatalt i et konkurrencepræget marked”.
CSIS tilbyder denne service som et skræddersyet produkt tilpasset virksomhedens profil og behov. Sikkerhedsvurderingen afsluttes med en rapport, der henvender sig til både ledelsen og det tekniske niveau i virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *