Stena Line øger salget med 11 procent – og sætter priserne yderligere ned

Oprettet 27/12/2012 – 08:59

Stena Lines salg af skirejser til Norge og Sverige er steget med 11 procent i forhold til sidste år, og stigningen forventes at blive endnu større, fordi jyderne i disse dage får en forsinket julegave af Stena Line. Gaven er ikke pakket ind. Tværtimod springer indholdet direkte op i øjnene på modtagerne. 32 farvestrålende sider med vanvittige tilbud på skiferie i Norge og Sverige. Stena Line fortsætter dermed fejringen af rederiets 50 års jubilæum.
I Vrådal kan seks personer komme på skiferie i tre døgn for 2.278 kroner, inkl. lejlighed og færgeoverfart. I Kvitfjell frister man med 35 procent rabat på skileje og liftkort. I Skeikampen er liftkort med i prisen på bare 4.128 kroner, når fire personer rejser på skiferie i fire døgn i uge 12. Eller hvad med et hotelophold i Trysil i fem dage for 2.264 kroner pr. person, inkl. færgeoverfart? I Orsa Grönklitt – midt i den svenske vildmark blandt leoparder, bjørne og tigere – er prisen pr. person helt nede i 391 kroner lige inden påskeferien i marts.
– Selv jeg bliver overrasket, når jeg læser de mange tilbud i denne avis. Fem personer kan i slutningen af januar komme på ferie i syv døgn i Stöten for kun 2.828 kroner, naturligvis med færgeoverfart inkluderet i prisen. Det fortæller alt om, at både de norske og svenske destinationer i den grad er oppe på mærkerne og nu lokker danskerne med priser, som jeg aldrig har turde drømme om, siger direktør Carsten Kruse, Stena Line.
Avisen fra Stena Line distribueres til 220.000 husstande i Jylland, men den er selvfølgelig også tilgængelig på Stena Lines hjemmeside samt de steder, hvor Stena Lines kataloger normalt ligger, blandt andet i kiosker og restauranter langs motorvejene i Jylland.
– Vi lancerede allerede i oktober vores permanente prisnedsættelser i hele vintersæsonen, fordi vi gerne vil have, at danskerne kan mærke vores 50 års jubilæum, og med denne avis får priserne endnu et hak i tuden. Jeg er overbevist om, at danskerne vil tage godt imod dette initiativ, så vores salg øges med op til 20 procent sammenlignet med sidste år, udtaler Carsten Kruse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *