Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

100 ekstra elbiler: Gratis parkering i København får biludlejningsfir-ma til at skrue op for grønne biler

En ændring i parkeringsreglerne i Københavns Kommune har fået biludlejningsfirmaet Sixt til at hente ikke færre end 100 ekstra elbiler til København. Københavns Kommune har pr. 1. januar 2020 gjort det gratis for elbiler at parkere i hele kommunen. Det har sat naturligvis sat ekstra skub i tingene hos Sixt.

Nedtælling til verdenspremieren på den nye Caddy 5

Den nye generation af Volkswagen Erhvervsbilers Caddy bliver meget anderledes, men opfylder alligevel alle de velkendte krav til en kompakt varevogn. Caddy 5 bliver på alle måder en helt ny bil og vil igen sætte standarden blandt kompakte varebiler og familie-MPV'er.

Verdenspremiere på ny SEAT Leon

Fjerde generation af SEAT Leon kommer som både plug-in-hybrid og mild-hybrid og har DSG-automatgear med shift-by-wire, nye assistentsystemer og et stærkt design med markant LED-lysteknologi.

Tilbagekaldelse af Kania tørret oregano

Lidl Danmark tilbagekalder Kania tørret oregano 7,5 g fra leverandør Weiand GmbH
med holdbarhed 06/2022 og Lot-nr. 9157CA og 9158AA, da der er påvist for højt indhold af Pyrrolizidin-alkaloider (PA). Det drejer sig kun om varianten oregano.

Ny fælles forskningslæsesal på Diamanten

Rigsarkivet og Det Kgl. Bibliotek har åbnet en ny fælles forskningslæsesal i Den Sorte Diamant. Her kan borgerne dykke ned i hele Danmarks skriftlige kulturarv.

​Helsingør fejrer lyset i sin første Lanterne Festival i Kulturhavn Kronborg

Gennem tiden har man verden over fejret lyset i vintermørket – med mange symbolikker og på tværs af kontinenter, højtider, byer og lokale fortællinger. Fra den 21. februar og frem til den 1. april 2020 vil Kulturhavnen i Helsingør lyse op med sin helt egen første lysfest, der involverer Helsingørs borgere på tværs af generationer og på tværs af kultur- og erhvervslivet.

Fra Rigsarkivets hylder – ny udstilling om Genforeningen 1920

Fredag den 24. januar 2020 åbnede Rigsarkivet Aabenraa sin nye udstilling om Genforeningen 1920.

Bookmaker: Sådan går det Christian Eriksen i Inter

Christian Eriksen er spået en afgørende rolle efter sit skifte til Inter, og ifølge bookmakeren Bet25 kommer danskeren minimum til at levere syv mål og assist i denne sæson.

​Moesgaard får karakteren ’meget tilfredsstillende’

​Kulturstyrelsen gennemfører med jævne mellemrum en gennemgang af de statsanerkendte museer for at sikre, at museerne lever op til de forpligtigelser, de har i forhold til museumsloven. Moesgaard Museum varetager sine opgaver meget tilfredsstillende, lyder Kulturstyrelsens karakter i en netop offentliggjort kvalitetsvurdering af museet.

VEGA|ARTS: Rejs i krop, kollektiv og magt med Sidsel Christensens performance

​Den 17. og 24. februar kan du opleve Sidsel Christensens perfomance, A BIGGER BODY som en del af koncerterne med Georgia og Poliça i Lille VEGA.

Prenumerera på innehåll