Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

KAB vælger ny byggepartner til milliardkontrakt

Det er et fællesskab bestående af Enemærke & Petersen a/s, KANT arkitekter, JJW arkitekter, SLA, Oluf Jørgensen A/S, Norconsult og Rekommanderet, der har vundet opgaven som KAB’s nye, strategiske byggepartner

Sixt kåret til bedste biludlejningsselskab af erhvervskunder

Under prisuddelingen ved afholdelse af “Nordic Business Travel Summit” løb Sixt med prisen som “Best Car Rental Company” i Norden. Hos Sixt er man ekstremt stolt af skulderklappet og glæder sig over, at virksomhedens hårde arbejde belønner sig.

Semantix køber oversættervirksomheden Teknotrans

Med overtagelsen af Teknotrans AB fortsætter Semantix sin opkøbsstrategi og bliver dermed en endnu stærkere spiller på det globale marked. Semantix konsoliderer samtidig sin position som Nordens førende inden for sprogteknologi.

​Sprudlende kreativitet fra legenderne i Bob Hund

Den 27. november kan du opleve svenske Bob Hund, når de slipper vildskaben og rockeksperimenterne løs i Store VEGA.

Certificeret Service partner af HEIDENHAIN

Smart Home: Fra Gadgets til Intelligente Løsninger med Reel Merværdi

Markedspotentialet er enormt. I 2030 forventes antallet af sensorer og Internet of Things produkter at stige fra 21 milliarder i 2018, til omkring 125 milliarder globalt. ’Intelligent Living Summit’ på ISH 2019 var kick-off til en regelmæssig diskussion om meningsfuld digitalisering i vores bolig, og digital transformation i virksomheder på tværs af brancher.

NCLF 2021

As part of the long-term strategy for the NCLF to deliver and exceed your expectations on the level of professional expertise, the NCLF will from now on run every second year. See you all in 2021 for the next NCLF.

Danskerne holder påskeferie i udlandet

Påsken nærmer sig, og mange danskere kan se frem til en rejse i helligdagene. Det fortæller Danmarks Rejsebureau Forening, som melder om travlhed hos de danske rejsearrangører forud for feriedagene.

Samsung Galaxy Watch Active kommer nu i butikkerne

Samsungs nye smartur, Galaxy Watch Active, kan i dag findes i butikkerne. Galaxy Watch Active er den seneste tilføjelse til Samsungs familie af smarture og er designet til at motivere flere mennesker til at nå deres sundhedsmål på en simpel, stilfuld og sjov måde.

Playitas generhverver Travelife Gold certificering

Apollo-resortet Playitas har i en årrække haft den internationalt anerkendte Travelife certificering, der gives for et særligt bæredygtigt fokus i rejsebranchen. Playitas har netop generhvervet sin Travelife Gold certificering, som gælder for de kommende to år, og som sikrer resortets gæster og ansatte de mest bæredygtige, sociale og miljømæssige standarder, der findes inden for industrien.

Prenumerera på innehåll