Transportministeren åbner sidste etape af Djurslandmotorvejen

Byggeriet af motorvejsstrækningen og ombygningen af en række lokale veje mellem Søften og Skejby er nu færdigt, og det skal fejres.
Det sker fredag den 27. august, hvor transportminister Hans Christian Schmidt klipper den symbolske snor til motorvejen og erklærer vejen for åben. Alle er velkomne til at overvære åbningen.

Motorvejen mellem Søften og Skejby er sidste etape af Djurslandmotorvejen. I 2008 åbnede de 12 kilometer motorvej mellem Skejby og Skødstrup, og med de 2 kilometer mo­torvej der nu åbnes, er der 17 km motorvej fra E45 mod Djursland. Projektet omfatter også byggeriet af en ny lokalvej – Søftenvej – og ombygning af vejanlægget ved Skejby.

Selve åbningsarrangementet finder sted på Lisbjerg Parkvej, hvor der også er mulighed for parkering. Det begynder kl. 13.45, og programmet er:
* Velkomst ved vejdirektør Per Jacobsen
* Transportminister Hans Christian Schmidt taler og åbner motorvejen
* Borgmester i Århus Kommune Nicolai Wammen taler
* Borgmester i Favrskov Kommune Nils Borring taler

Kong Georges Dixieland Stompers sørger for den musikalske underholdning, og der serveres sandwich for alle fremmødte.
Vi forventer, at arrangementet slutter kl. 15.00.

Inden åbningen vil projektleder Shahriar Honar fra Vejdirektoratet præsentere projektet for pressen og inviterede gæster. Det sker kl. 13.00 på Koldkærgård Konferencecenter. Derefter er der bustur rundt i dele af det nye vejanlæg – igen for pressen og inviterede gæster – og turen ender ved Lisbjerg Parkvej, hvor den officielle åbning finder sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *