Viaplay frigiver helt ny Android-app

Oprettet 18/12/2012 – 09:59

I dag giver Viaplay en tidlig julegave til alle Android-brugere. En helt ny Viaplay-app med forbedret grænseflade, nye funktioner og bedre videokvalitet.
App’en hedder “Viaplay New” og erstatter den tidligere Viaplay-app. App’en frigives i dag til download på Google Play og har ud over en mængde nye tekniske forbedringer også en helt ny brugergrænseflade.
– Vi udvikler hele tiden vores forskellige platformsløsninger for at kunne tilbyde vores kunder den allerbedste underholdningsoplevelse. Nu har vi omprogrammeret Viaplay-app’en til Android fra grunden og gennemført en række tekniske og visuelle forbedringer, siger Viaplays administrerende direktør, Niklas Ekdahl.
Streaming-funktionaliteten i “Viaplay (New)” er skiftet ud og bygger nu på adaptiv streaming. Det giver den bedst mulige billedkvalitet og minimerer risikoen for buffer-problemer på tidspunkter af døgnet med meget trafik eller hvis man anvender en ustabil forbindelse. Det medfører også betydelige kvalitetsforbedringer ved live sportsbegivenheder.
– Vi er meget taknemmelige for den feedback, vi får fra vores abonnenter. Den hjælper os utrolig meget i vores udviklingsarbejde. Vi kan nu tilbyde vores Android-kunder en betydeligt forbedret Viaplay-oplevelse, og det føles rigtig skønt, siger Viaplays administrerende direktør, Niklas Ekdahl.
“Viaplay (New)” fungerer på såvel telefoner som tablets med operativsystemet Android 4 (Ice Cream Sandwich) eller højere.
Viaplay er i dag tilgængeligt på pc og Mac, smartphones, tablets, viaplay-boksen Smart tv, PlayStation®3 og snart også på Xbox 360.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *