Her spiller musikken! Loewe SoundBox

Oprettet 04/01/2012 – 15:09

At tage sin yndlingsmusik med sig bliver mere og mere populært. Og ikke kun, når man er på farten og har sin MP3-afspiller med, men også, når man er derhjemme. Den nye Loewe Soundbox er det perfekte audioprodukt til dette formål. I køkkenet, på børneværelset eller i stuen – uanset hvor man bevæger sig rundt i boligen, giver Loewe SoundBox altid adgang til musik. F.eks. afspilning af musik fra cd, iPod, iPhone eller radio. Der kræves ingen installation eller integration til det øvrige Home Entertainment-system, og det er utrolig enkelt at betjene. Og så er det nye audioprodukt fremstillet i Loewes umiskendelige og individualisérbare Loewe design.
Med to 4″ Full Range Speakers og to digitale stereoforstærkere leverer Loewe SoundBox en glimrende lyd. SoundBoxen afspiller fra mange forskellige kilder: radio, cd og MP3-filer. RDS-informationer og klokkeslæt vises på det integrerede display, og musik fra iPod og iPhone kan afspilles via den integrerede docking-station. Desuden er den elegante SoundBox forsynet med både en USB-port, et Aux In-stik og et hovedtelefonstik.
Loewe SoundBox er lækker at se på, uanset hvor den placeres. Med det klassiske og dog topmoderne design, de lige linjer og det klare formsprog, hvor cd-drevet er integreret som Slot-in, er den en fryd for øjet. Og så kan Loewe Soundbox, ligesom andre Loewe Sound produkter, tilpasses efter personlig smag og præferencer med udskiftelige inlays (farvede topcovers), som findes i et utal af farver. Loewe SoundBox er den perfekte gaveidé til enhver, der glædes ved musik: elegant at se på, enkel at betjene og alligevel unik, med valg af et personligt inlay (farvet topcover).
Den vejledende udsalgspris for Loewe SoundBox er kr. 4.999,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *