Erfaren trio igen samlet

Oprettet 05/08/2008 – 16:29

3 af Danmarks mest erfarne personer inden for produkter til afhjælpning af manuel håndtering og tunge løft er efter en årrække i hver sin virksomhed nu igen samlet – denne gang i virksomheden Gadbjerg Maskinværksted A/S. Den 1 januar 2008 overtog Jesper Piihl Faurskov og Erik Pedersen Gadbjerg Maskinværksted A/S. Virksomheden har eksisteret i 20 år og har i alle årene specialiseret sig i at løse tunge og vanskelige håndterings- og løfteopgaver for bygge- og anlægsindustrien. 1. maj 2008 ansatte man Søren Fogh Sørensen som Service- og montageleder og de tre erfarne branchefolk er nu igen samlet.
Både Jesper Piihl Faurskov, Erik Pedersen og Søren Fogh Sørensen har tidligere haft en tilknytning til virksomheden Certex Danmark A/S, hvor deres arbejdsopgaver bl.a. har omfattet løsningsmodeller til afhjælpning af manuelle tunge løft i industrien.
”De fleste af de mennesker i de danske industrivirksomheder som jeg har besøgt de sidste mange år har altid opfattet mig som en ”Certex-mand”, når jeg har været ude og præsentere forskellige løsningsmuligheder til afhjælpning af manuelle belastninger for medarbejderne” siger Erik Pedersen. ” I realiteten har jeg aldrig været ansat af Certex. Jeg har i stedet fungeret som konsulent for Certex, som på et tidspunkt ønskede også at prøve kræfter med det produktområde som i branchen populært kaldes EGA (ensidigt gentaget arbejde) – et område som jeg havde stor erfaring indenfor. Da chancen for at købe Gadbjerg Maskinværksted A/S sammen med Jesper viste sig, var beslutningen ret let. Jeg har længe gerne ville udnytte min viden og erfaring i mit eget selskab i stedet for blot at ”sælge min viden”, siger Erik Pedersen.
”For mig er det også en drøm der går i opfyldelse”, siger Jesper Piihl Faurskov. Efter et par år i gaffel-truck branchen, er Jesper nu tilbage hos de produkter som hans hjerte brænder for. Tidligere var Jesper 10 år hos Certex Danmark A/S og var den person som introducerede produktområdet indeholdende løsninger fra bl.a. Vaculex, LiftsAll (BAL-TROL) og Movomech for virksomhedens kunder. ”Med købet af Gadbjerg Maskinværksted A/S og mulighederne for selv direkte at sælge de velkendte agenturer, Vaculex, BAL-TROL og Movomech har vi en enestående mulighed for at skabe en organisation som udelukkende fokuserer på løsning af manuelle tunge håndteringsopgaver i såvel bygge- og anlæg som i industrien generelt”, udtaler Jesper Piihl Faurskov.
Både Jesper og Erik har en meget stor kontaktflade i industrien og har de seneste mange år løst håndteringsopgaver for hundredvis af danske virksomheder. ” Vi håber naturligvis, at de fleste kunder synes at de har fået en god og seriøs rådgivning når vi hver især har besøgt dem – og at de derfor også fremover vil søge råd hos os hvis de står med en håndteringsopgave. I praksis er det kun en mail-adresse som er ændret, så hvis folk ringer er vi klar til at rykke ud”, siger Erik Pedersen.
For at sikre kunderne den bedst mulige løsning når der købes håndteringsudstyr hos Gadbjerg Maskinværksted A/S har det været vigtigt for virksomheden at sikre en velfungerende Service- og montagefunktion. ”Vi blev derfor meget glade da Søren tog i mod vores tilbud om ansættelse hos os”, siger Jesper Piihl Faurskov. Søren Fogh Sørensen har i sit tidligere job været den person som har stået for al montage af udstyr fra Vaculex, LiftsAll og Movomech og mange virksomheder kender derfor allerede Søren. ”Jeg glæder mig meget til at arbejde i en virksomhed hvor fokus på produkter til afhjælpning af manuelle tunge løft er så meget i centrum. I mit tidligere arbejde havde produktområdet jo naturligvis mindre fokus, da denne produktgruppe blot var en blandt mange.”, siger Søren Fogh Sørensen.
www.gad-mv.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *