Betal din parkering med BroBizz i P-anlægget Landgreven i hjertet af Købenshavn

Oprettet 04/01/2012 – 13:08

Nu kan du bruge din BroBizz fra Storebælt til at betale for parkering i det indre København
Betal din parkering med BroBizz i P-anlægget Landgreven i hjertet af Købenshavn
Fra 2. januar 2012 kan BroBizz’en bruges som betalingsmiddel i P-anlægget Landgreven, der ligger mellem St. Kongensgade og Borgergade. I hele januar vil der være en introduktionsrabat på 25 % til Storebælts BroBizz-kunder. Rabatten bliver automatisk trukket fra prisen.
Landgreven der er Københavns absolut mest moderne og centralt beliggende P-anlæg kun 100 meter fra Kongens Nytorv, umiddelbart bag ved Hotel D’Angleterre, har i samarbejde med BroBizz A/S, udviklet dette nye betalingssystem, der gør parkeringen i det indre København betydeligt lettere. Du kan parkere uden at skulle have kontanter eller kreditkort frem. I stedet sætter du blot din BroBizz fast i forruden og kører frem mod bommen. På standeren ved indkørslen skal du trykke på knappen for anvendelse af BroBizz, hvorefter bommen går op. Husk at tage BroBizz’en med dig, da de sidste seks cifre i dit BroBizz-nummer giver adgang til P-anlægget i tidsrummet mellem kl. 24.00 og 07.00.
Flere anlæg kommer til
Det er planen at ordningen skal udbredes til flere af Europarks parkeringsanlæg, og det vil komme til at fremgå tydeligt af skiltningen udenfor P- anlægget om du kan benytte BroBizz som betalingsmiddel. Efterhånden som anlæggene bliver tilknyttet ordningen, kommer de også til at stå her på siden.
Service og sikkerhed
I P-anlægget Landgreven er der personlig betjening, gratis kaffe, videoovervågning, mulighed for sikkerhedsgarage i nattetimerne, og personalet kan, mens man er en tur i byen, sørge for en ren og håndvasket bil.
Du finder P-anlægget Landgreven på GPS koordinaterne 55.6832N – 12.5851Ø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *