Dansk tørklæde webshop med vokseværk

Oprettet 19/08/2011 – 15:06

Står det til Nicklaj Mogensen, studerende og passioneret iværksætter og idemanden bag e-scarf, skal kvinder i det store udland fremover udvide deres garderobe med dansk designede tørklæder købt på nettet. Den danske webshop e-scarf, der netop sælger dansk designede tørklæder, vil således fremover åbne op for salg til kvinder i udlandet.
e-scarf har derfor netop lanceret en engelsk udgave af webshoppen. Ideen er at ramme et internationalt nichemarked med danske designertørklæder.
Når man nu står med et unikt produkt, hvorfor så ikke prøve det af i udlandet? Jeg tror på, at danske webshops kan vinde meget ved at turde satse mere internationalt, siger Nikolaj Mogensen
Forbrugerne har både i Danmark og udlandet taget nethandlen til sig, og i dag er det helt naturligt at købe tøj og tilbehør som tørklæder på nettet. Men i dag er der ikke mange danske webshops, som sælger på det internationale marked. Det ønsker Nikolaj Mogensen at gøre op med.
e-scarf er jo en meget lille niche webshop – selv herhjemme. Derfor har det ikke givet mening for mig at lave store strategiske armbevægelser for at få international succes, fortæller Nikolaj Mogensen, der vil gøre brug af markedsføring på nettet for at få synliggjort den nye internationale tørklæde-shop.
Selvom internettet i sin natur er globalt, er der en masse hensyn, man skal tage, når man begynder at sælge produkter i andre lande. Der er lovgining, told, moms og regler for forbrugerbeskyttelse, som kan variere fra land til land.
Der er ingen tvivl om, at e-scarf står over for en række udfordringer ved at komme ind på de nye markeder. Vores navn er ikke kendt på forhånd, så der er ingen kunder, der kan anbefale os og skrive anmeldelser af produkterne. Webshoppen begynder med andre ord fra nul, slår Nikolaj Mogensen fast. Men som en ægte iværksætter er han ikke sådan at slå ud. Han har mod på de nye udfordringer, og tror naturligt nok på, at e-scarf rammer ind i en unik og efterspurgt niche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *