Viasat lancerer Viasat Film – og fire nye HD filmkanaler

Oprettet 04/01/2012 – 11:09

Viasat lancerer en række filmkanaler under det nye brand Viasat Film fra 1. marts 2012. Viasat Film kanalerne er en fornyelse af TV1000 brandet og en styrkelse af Viasats filmudbud med fire nye HD-kanaler. Viasat Film består af seks filmkanaler og hele fem HD kanaler.
Viasat Film kanalerne vil udgøre Danmarks stærkeste filmudbud med fem ugentlige eksklusive premierer og et stort udvalg af film, der ikke før er set på tv. Viasat Film er ligesom TV1000 et fælles nordisk film brand med betalingskanaler, der er tilgængelige for Viasat parabolkunder samt via de kabel- og IPTV-distributører, som har indgået aftale med Viasat. Viasat Film kanalerne er reklamefri.
Viasat har aftaler med de største Hollywood studier og de mest betydende film distributører over hele verden inklusive et stærkt dansk filmudbud. Viasats direktør, Jette Nygaard-Andersen udtaler: “Viasat Film er den største premiere i 2012. Vores kunder får mulighed for at se de største Hollywood filmpremierer i krystalklar HD kvalitet – hvilket bringer biografoplevelsen helt ind i hjemmet”.
Viasat Film kanalerne:
– Viasat Film og Viasat Film HD
– Viasat Film Action og Viasat Film Action HD
– Viasat Film Nordic og Viasat Film Nordic HD
– Viasat Film Family og Viasat Film Family HD
– Viasat Film Drama og Viasat Film Drama HD
– Viasat Film Classic.
Viasat Film vil fortsat vise eksklusive filmpremierer med de største Hollywood stjerner, mens Viasat Film Action er pakket af eksplosive actionfilm og nervepirrende thrillere. Viasat Film Nordic fokuserer på store danske og nordiske film og Viasat Film Family samler familien foran de bedste komedier, animerede film og familiefilm. Viasat Film Drama forsyner seerne med et bredt spektrum af nye dramaer og god romantik. Afslutningsvis viser Viasat Film Classic klassiske filmperler og kultfilm.
Viasat Film indholdet kan også ses på viaplay.dk fra 1. marts 2012 således, at Viaplay abonnementer kan få adgang til Viasat bedste underholdning, når og hvor det passer dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *