Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flygtninge mangler symaskiner

Vejen Kommune

hero image

Pressemeddelelse – 14 December 2022

En gruppe af frivillige har lavet et sy-værksted for de flygtninge, der bor på Egely. Især de ukrainske kvinder deltager med stor interesse, og tøj fra Gratistøjbutikken, som er slidt, genbruges og får nyt liv. Jels Vikingerne har desuden gavmildt bidraget med rester fra deres systue. En bestillingsopgave på små smykkeposer er færdig, ligesom frugtposer til årets juletræsfest ligger klar. I Ukraine anvender de forklæder når der arbejdes i køkkenet, og derfor er forklæder og muleposer det nye projekt.

– Ideerne er mange og interessen stor. Så stor, at der er kø ved symaskinen. Har du en symaskine som du ikke længere bruger vil vi meget gerne være aftager, siger Lene B.V. Hansen, der er leder af Vejen Integrations- og Udviklings-center.

Garnrester, strikkepinde, hæklenåle og lignende modtages også med tak. Hvis man vil hjælpe, kan man henvende sig på tlf. 24937791.

Besøg newsroomet

Vejen Kommune har en unik, geografisk beliggenhed i hjertet af Syddanmark. Motorvej E20 løber gennem kommunen og giver ligesom togstationerne i Vejen, Brørup og Holsted en fantastisk infrastruktur med en nem adgang til resten af landet.

Vejen Kommune er kendt som en erhvervsvenlig kommune med hovedvægten på virksomheder indenfor fødevareproduktion, transport og byggeri. Vi har desuden et af landets største idrætsanlæg, liga speedway, to af landets ældste højskoler samt et aktivt kultur- og foreningsliv. Det er også oplagt at snøre løbe- og vandreskoene eller hoppe på mountainbiken og opleve områdets skønne natur.

Vejen Kommune

Relateret media

File format .jpg (115 KB)

Pressekontakt

Anja Maarslet
Anja Maarslet
PRESSEKONTAKT

amaa@vejen.dk

Sigrid Hald Kristensen
Sigrid Hald Kristensen
PRESSEKONTAKT

sikr@vejen.dk

Du modtager denne e-mail, fordi du følger Vejen Kommune på Mynewsdesk. Hvis du vil stoppe med at modtage opdateringer fra Vejen Kommune klikker du her. For at lære mere om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privacy Policy.For at få mere at vide om, hvordan dine personlige data bruges af ejeren af ​​det newsroom du følger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder, læs venligst Privacy Policy Contacts

Mynewsdesk
Sendt af Mynewsdesk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *