Årets danmarksmester i vækst kåres ved stort awardshow

Oprettet 24/11/2008 – 15:21

Landets bedste vækstskabere og mest fremtrædende erhvervsfolk sætter hinanden stævne, når Ernst & Young kårer vinderen af Entrepreneur Of The Year .
Vækst og entrepreneurship kommer øverst på dagsordenen, når danmarksmesteren i vækst kåres ved et stort awardshow i Bella Center på torsdag den 27. november 2008.
Det er rådgivnings- og revisionsvirksomheden Ernst & Young, som står bag kåringen Entrepreneur Of The Year — en konkurrence, der begyndte i USA i 1986 og siden 1997 har været gennemført i Danmark. Konkurrencen hylder landets bedste vækstskabere og sætter samtidig fokus på de vilkår og udfordringer, som entrepreneurerne møder.
Aftenens prisuddelinger sker ved et stort awardshow med underholdning med blandt andre Caroline Henderson, Lis Sørensen og Zindy samt en række overraskende indslag, der bindes sammen af Reimer Bo Christensen.
Der uddeles priser i kategorierne Business-to-Business, Business-to-Consumer, Fast Growing, Globalizalition, Innovation, Venture-backed innovation, Biotech, Cleantech og Intrapreneurship inden den samlede landsvinder kåres. Blandt prisoverrækkerne er Tina Riising, TV2 Finans, Anders Knutsen, bestyrelsesformand i Danisco A/S, tidl. miljøminister Jens Kampmann, Søren Carlsen, managing partner Novo A/S og Christian Frigast, Axcel A/S.
– Vi er stolte af, at så mange af erhvervslivets markante profiler har sagt ja til at deltage i Entrepreneur Of The Year og være med til at overrække priserne til landets dygtigste vækstskabere, siger Søren Strøm, direktør for Entrepreneur Of The Year og partner i Ernst & Young.
Inden selve prisoverrækkelsen vil der være oplæg fra danske og udenlandske keynote speakers. Således vil Peter Ingwersen fra modevirksomheden Noir fortælle om verdens første bæredygtige brand og de forretningsmæssige fordele ved at fokusere på global bevidsthed og Corporate Social Responsibility.
Listen over keynote speakers tæller tillige Michelle Mone, MJM International Ltd og Adam Balon, medstifter af innocent drinks.
Michelle Mone er en af Englands mest succesrige kvindelige entrepreneurer. Hun har vundet utallige priser for sit entrepreneurship og blev i 2000 kåret som ”Business Woman of the Year”.
Adam Balon var i 1999 med til at stifte innocent, som i dag er Englands største smoothie-brand. Adam Balon vil blandt andet fortælle om, hvordan man med et godt produkt, kreativ indsigt og non-corporate attitude kan skabe en hurtigt voksende, profitabel og ikke mindst ansvarlig forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *