Årets Tivoli Mesterskab i dans

Oprettet 15/08/2011 – 15:06

At ”Vild med Dans” feberen har fået solidt tag i unge såvel ældre i Danmark kan gæsterne ved selvsyn konstatere, hvis de kigger for Tivoli lørdag den 20. august. Her snører mere end 1300, New Hip Hop dancere, street dancere, disco, swing og standard dansere skoene for at dyste om årets Tivoli mesterskaber på Plænen. Det sker alt sammen på to scener i Tivoli fra kl. 12.00.
Dansefeberen har fået et solidt tag i danskerne, der øver sig på quickstep, tango og Hip Hop attituder som aldrig før. Danselysten har været stigende i de seneste par år og interessen er ikke blevet mindre af, at dans er blevet en del af primetime underholdningen i TV.
Årets Tivolimesterskab
Lørdag eftermiddag kl. 16:00 bliver der kæmpet om årets Tivoli Mesterskaber i dans. Der bliver dystet i fem forskellige danse, hvor vinderne bliver kåret af en kompetent dommerkomité. Der bliver konkurreret om titler i standard, jitterbug, latinamerikansk dans og Disco & Hip Hop Duo.
I kategorierne Disco Duo og Hip Hop Duo bliver gæsterne præsenteret for nogle af Europas og verdens bedste dansere. Hvis det går som året før bliver der ”fightet” indædt med et top engageret publikum om de eftertragtede medaljer.
Omfattende program
Dansearrangementet i Tivoli, der i år bliver afviklet for 6. gang i samarbejde med De Danske Danseskoler, starter kl. 12:30 på Pantomimeteatret og kl. 12:00 på Plænen. Dagen byder på hele 38 shows med alt fra funk til latin og standard dans.
Lørdag aften kl. 20:00 vil der være et kæmpe show af alle de danske mestre i bl.a. formationsdans, standard, latin, hiphop og disco. Her vil gæsterne kunne se de bedste dansere som også repræsenterer Danmark ved de internationale turneringer.
Plænen fyldes med dans: kl. 12.00 + 13.00 + 14.00 + 15.00 + 16.00 samt Master Show kl. 20.00
Pantomimeteatret indtages af danserne: kl. 12.30 + 13.30 + 14.30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *