Albummet der får titlen ”Noah’s Ark” har release 1. november

Oprettet 01/10/2010 – 16:07

Det hele begyndte som et eksperiment for nogle år siden, hvor Frederik Nordsø indspillede to numre – ‘Strange Habits’ og ‘Hands Behind My Back’. Resultatet var en blanding af unikke vokal og guitar-figurer, svøbt ind i Frederiks meget anarkistiske personlige udtryk og sangstruktur.
Nummeret ’Strange Habits’ lå til download på Myspace, og de positive reaktioner det medførte kom helt bag på Frederik. The Informations’ MySpace blev bombarderet med kærlighedserklæringer fra verden over (USA, Filippinerne, Frankrig, England), og ‘Strange Habits’ blev pludselig en yndling blandt både danskere og folk fra udlandet.
Siden da har Frederik Nordsø arbejdet på pladen. Og fra at være en fiktion og en drøm, begyndte der langsomt at forme sig en virkelig samling sange og musikstykker. Nogle af dem startede som 40 sekunders musikalske noter, der blev udbygget til deciderede sange, mens andre blev født som færdige popsange med vers, bro, omkvæd og b-stykke.
Derfor er det også en ret speciel begivenhed at udgive denne plade nu. Vi har selv ventet på den, og det er med utrolig stor stolthed og glæde, at vi kan sende ‘Noah’s Ark’ afsted ud på syndflodens tårnhøje bølger.
Selv om Frederik Nordsø spiller nærmest alle instrumenter på pladen – fra trommer og bas til guitar og vokaler – stod nogle af musikkens fans i kø for at medvirke. Bl.a bidrog produceren Mikkel Holtoug med soniske bearbejdninger og Jannis fra Choir of Young Believers synger lead vokal på nummeret ‘Lion’s Hand’.
Se videoen til ’Strange Habits’, hvor materialet i videoen er fra Jørgen Leths film ‘Motion Picture’ fra 1970, og viser Lars Ulrichs far, tennispoeten Torben Ulrich, der gør mærkelige ting:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *