Aserve Scandinavia A/S har nu også fået Københavns Håndbold Forbunds godkendelse af harpiksproduktet Trimona

Oprettet 03/09/2008 – 12:00

Det er med stor glæde, at vi kan meddele vore kunder og samarbejdspartnere, at vi nu også har fået godkendt Trimona håndboldharpiks af KHF.
Hos Aserve Scandinavia A/S har vi igennem de sidste mange år arbejdet målrettet og konstruktivt med KHF(Københavns Håndbold Forbund) og JHF(Jydsk Håndbold Forbund), med henblik på at udvikle og producere et harpiksprodukt som opfylder alle krav og normer der andet stilles af KHF og JHF og deres spillere. Disse krav har bl.a. været, at harpiksproduktet ikke må være allergifremkaldende, det skal være hudvenligt, og skal naturligvis have en optimal klæbeevne. Alle disse ting har det været muligt at opfylde for vores producent Johann Tripmacher, og samtidig har vi ved hjælp af analyser på et EU godkendt laboratorium været i stand til, skriftligt at dokumentere at ovennævnte krav er blevet opfyldt.
Vores producent Johann Tripmacher siger: ”Som producent af Trimona håndbold-harpiks har det været vigtigt for os, at kunne leve op til de krav og normer som blandt andre JHF og KHF har stillet og vi er glade for, at 2 af de største håndbold forbund i Danmark har valgt at godkende vores harpiksprodukt.
At valget faldt på Aserve Scandinavia A/S som eneforhandler af vores produkter var ganske naturligt, da Aserve Scandinavia A/S i forvejen lå i dialog med begge forbund, og allerede fra starten viste, at her var en leverandør der havde samme interesser, nemlig at udvikle et nyt og unikt harpiksprodukt, til de danske håndboldspillere. Vi er glade for, at Aserve Scandinavia A/S har sagt ja til at indgå en kontrakt med Johann Tripmacher, om salg og markedsføring af vores nye og godkendte harpiksprodukt i Danmark.”
Harpiksproduktet er godkendt til brug fra den d.d. og kan allerede nu købes hos din lokale sportsforhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *