Attraktiv pris på ny Toyota Yaris

Oprettet 11/08/2011 – 12:06

Et skarpere design, forbedret brændstoføkonomi, øget rummelighed og højere kvalitet i kabinen – og så endda til færre penge. Den nye Toyota Yaris, der bliver introduceret i Danmark til oktober, kan fås fra kun 124.995 kr.
Når landets Toyota-forhandlere til oktober slår dørene op for at vise den nye og forbedrede Toyota Yaris frem, sker det med et prisskilt på bilen, der uden tvivl vil vække opsigt.
For på trods af et skarpere design, en bedre brændstoføkonomi, øget rummelighed samt en markant højere kvalitet i kabinen introducerer Toyota den nye Yaris til en endnu mere konkurrencedygtig pris i forhold til prisen på den snart forhenværende model. Faktisk kan man blive ejer af den populære minibil fra kun 124.995 kr.
”Vi har i flere måneder arbejdet på at kunne præsentere en særlig konkurrencedygtig pris. Det er nu lykkedes – endda for en bil, der er forbedret på en lang række områder, og som opfylder endnu flere danskeres behov i forhold til rummelighed, kvalitet, driftsikkerhed og altså også til økonomi,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.
Selv om den nye Toyota Yaris først ruller ud fra forhandlerne til oktober, vil vejene i København og Nordsjælland vrimle med den skarpt designede bil allerede i august og september. Toyotas europæiske hovedorganisation har nemlig valgt Danmark til at lancere Yaris for de europæiske pressefolk fra 22. august og tre uger frem.
Den nuværende Yaris er stort set udsolgt her to måneder før introduktionen af den nye model i Danmark. Det er dog allerede nu muligt at bestille den nye Yaris, der kommer med tre mere effektive og brændstofbesparende motorvarianter.
Den mindste – en 1.0 liters benzinmotor – er den mest økonomiske blandt alle i den lille bilklasse med et gennemsnitligt forbrug på næsten 21 km/l ved blandet kørsel og kan altså fås fra kun 124.995 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *