Bamse med til bords

Oprettet 25/09/2008 – 00:13

DR favoritterne Kaj & Andrea og Bamses billedbog har i mere end et kvart århundrede underholdt danske børn foran skærmen. Med en ny serie bestik, tallerkener og kopper bliver de afholdte figurer nu introduceret ved middagsbordet.
Børnene elsker dem, og forældrene kan selv huske dem fra barndommen. De populære DR-figurer Kaj & Andrea samt Bamse & Kylling har længe været faste gæster i de danske familie-hjem. Ungerne ser dem på fjernsyn og DVD, leger med tøjdyrene og har motiverne på deres tøj. Og nu skal de bamsede idoler også være med, når familien sidder ved middagsbordet.
Virksomheden Nordahl Andersen har i foråret 2008 indledt et samarbejde med Danmarks Radio om en serie dåbs- og børnegaver, som prydes med motiver fra Bamses billedbog og Kaj & Andrea. Netop nu sendes de første produkter i handlen hos guldsmedeforretninger over hele landet. I første omgang lanceres en serie af børnebestik i rustfrit stål, med indgraverede motiver fra de kendte DR figurer. Senere på efteråret føjes tallerkener og kopper i rustfrit stål samt sparebøsser i sølvplet og fortinnet til kollektionen.
Samarbejdet kom i stand, da det viste sig, at Nordahl Andersen og Danmarks Radio delte den samme vision; nemlig at introducere tv-kanalens skærmtrolde på nye produkter og til nye segmenter. Michael Nordahl fortæller: “DR’s andre produkter med Bamses billedbog og Kaj & Andrea er allerede en succes. Derfor tror både jeg og DR meget på, at gaveartiklerne til de helt små vil blive populære.” Hos producenten regner man især med, at de nye produkter bliver populære, når der skal købes jule- og fødselsdagsgaver.
Børnegaver skal vare ved – men også bruges
Med den nye serie af dåbs- og børnegaver i sølv og rustfrit stål, fortsætter Nordahl Andersen en dansk tradition for gaver til børn, som kan holde hele livet. Ifølge Michael Nordahl Andersen er produkterne dog absolut ikke beregnet som pynt: “For år tilbage var dåbs- og børnegaver ofte noget, som blev gemt i skabet, men i dag er der flere og flere der mener, at gaverne skal bruges.”
Og det er skam også meningen, at produkterne fra Nordahl Andersen skal bruges. “Det er hverdagsprodukter, som børnene skal blive glade for – og kende som deres egne. Og engang om mange år, kan de så give dem videre til deres egne børn” drømmer Michael Nordahl Andersen.
Produkterne bliver sat til salg hos de fleste danske guldsmedeforretninger og i DR´s netbutik.
Produkt: Børnebestik i rustfrit stål (18/8 som tåler maskinvask), med motiver af Bamses billedbog og Kaj & Andrea
Pris: Vejledende udsalgspris: kr. 299,00
Andre produkter på vej: Tallerkener og kopper i rustfrit stål samt sparebøsser i sølv og fortinnet
Producent: Nordahl Andersen (med licens fra Danmarks Radio)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *